Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bulinele se mentin in trend

Joi, 19 Ianuarie 2012
Bulinele se mentin in trendIn ultimele sezoane, moda a capatat flexibilitate atunci cand vine vorba despre ce este in trend. Avem libertatea de a alege din o sumedenie de lungimi, materiale, forme si imprimeuri care ni se potrivesc.

Bulinele reprezinta un trend de cateva sezoane bune iar datorita popularitatii lor, nu vor disparea prea curand.

Nu stiu daca e vorba de filmele vechi facute in anii '50, de papusile Shirley Temple sau de aerul jucaus pe care il dau bulinele, insa cert este faptul ca imprimeurile cu buline de diferite dimensiuni atrag ca un magnet iar acest lucru il observam cu ochiul liber in prezentarile de moda.

Acest trend are nevoie de o atitudine pe masura. Increderea in sine, spontaneitatea si dragalasenia naturala sunt calitatile care merg mana in mana cu tinutele cu buline.

Desi aparent este un trend simplu de urmat, bulinele pot cauza si dezastre vestimentare de proportii uriase daca nu sunt purtate corect.

Ce inseamna corect? Am pregatit o mica galerie foto cu exemple pozitive, din care nu avem decat de invatat. Asadar, fetelor, haideti sa incepem sa luam notite!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
DOTS1.jpg
DOTS2.jpg
DOTS3.jpg
DOTS4.jpg
DOTS5.jpg
DOTS6.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Trend de toamna: bulinele

    Sezonul toamna-iarna 2011-2012 aduce cu sine niste elemente surprinzatoare in moda. Cel mai in voga trend in aceasta toamna il reprezinta bulinele.

  • Ingrijirea parului - cum imi mentin parul sanatos

    Aspectul podoabei noastre capilare este foarte important si reflecta grija si aprecierea fața de propria persoana. Un par frumos si sanatos are nevoie de o atentie deosebita si de un set de reguli care odata puse in practica, pe termen lung ne aduc rezultate de care vom fi cu siguranta foarte multumiti.

  • Bulinele – trenduri de sezon: imprimeurile cu buline

    Micile buline sau asa-numitele ”polka dots” sun printre detaliile favorite ale designerilor. Adorate in moda inca de la mijlocul anilor 1700 (cand erau purtate de catre aristocratii din perioada tarzie a Rococo-ului), imprimeurile cu buline au fost denumite ”polka dots” (buline polka, in traducere) in anul 1840, perioada in care stilul muzical polka a fascinat lumea.

  • Hot Trend: Roz

    Un refren spunea candva ca "Viata e roz si roz este lumea toata",  iar sezonul acesta, cuvintele sunt perfect valabile.
    Vorbim de multiple nuante de roz: pudra, pal, somon, fuchsia sau neon, dar si de nuante de roz coral sau roz-lila.

  • Hot Trend: All White

    Unul dintre trend hot al primaverii este cu siguranta tinuta all white. Asa cum nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui "a little black dress", acelasi lucru e valabil si pentru rochia alba perfecta pentru sezonul de primavara-vara.

Mesaje (1) »
...
scris de vasilicannnn,bj, January 27, 2012

Doriti sa scapati de kilogramele in plus?  V-ati saturat sa pierdeti bani si timp cu diete ineficiente? Ati încercat toate modalitatile de slabire si nu ati obtinut niciun rezultat? http://pill2012.wordpress.com/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii