Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Blugirl prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 23 Ianuarie 2012
Blugirl prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 semnata Blugirl aduce pe podium romantismul specific casei de moda Blugirl.

Designer-ul Anna Molinari a mizat in continuare pe feminitate, iar pe noi nu poate decat sa ne incante acest lucru! Imprimeuri florale colorate, rochii vaporoase, fuste din matase, centuri ce evidentiaza talia, flori 3D aplicate pe rochii, toate aceste elemente nu fac decat sa demonstreze inca o data bunul gust si simtul creativ de care Anna Molinare a dat dovada in numeroase colectii pentru Blugirl.

Lungimile la care designer-ul a apelat sunt midi si maxi iar materialele sunt foarte variate. Molinari a folosit in colectia de primavara-vara pene, bumbac, tul, matase, casmir, voal, paiete, chiffon si diferite strasuri.

Culorile recomandate pentru sezonul cald sunt tineresti, fresh si feminine. Designer-ul a folosit galben lamaie, alb-pudra, oranj, coral, roz prafuit, verde, rosu capsuna, roz bombon si negru.

Accesoriile folosite de Anna Molinari sunt si ele variate, in mod special datorita faptului ca designer-ul nu s-a axat pe un anumit stil vestimentar.

Asadar avem sandale din piele cu bareta la glezne, sandale si pantofi cu imprimeu floral, coliere si bratari metalice, genti din piele, centuri inguste din piele, genti cu imprimeu floral, bentite din piele cu fundita, plicuri din piele decorate cu funde maxi si ochelari multicolori in stil fantezie.

Colectia de primavara-vara 2012 Blugirl este una dintre cele mai "girly" colectii din sezonul cald, lucru care ne face sa adoram pur si simplu creatiile Annei Molinare.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
bg1.jpg
bg10.jpg
bg11.jpg
bg12.jpg
bg13.jpg
bg14.jpg
bg15.jpg
bg16.jpg
bg17.jpg
bg18.jpg
bg19.jpg
bg2.jpg
bg20.jpg
bg21.jpg
bg22.jpg
bg23.jpg
bg24.jpg
bg25.jpg
bg26.jpg
bg27.jpg
bg28.jpg
bg29.jpg
bg3.jpg
bg30.jpg
bg4.jpg
bg5.jpg
bg6.jpg
bg7.jpg
bg8.jpg
bg9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii