Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Luni, 30 Ianuarie 2012
Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?Pe coperta celui mai recent numar al revistei Ideal Mariaj, o puteti admira pe Jojo, intr-o rochie de mireasa demna de Cartea Recordurilor.

Spectaculoasa rochie de mireasa a fost conceputa pornind de la povestea celor 7.000 de perle naturale, 7.000 de mici opere de arta ale naturii, fiecare semnificand frumusetea unica a mireselor.

“O experienta pe care nu o voi uita niciodata. Am imbracat cele mai frumoase rochii de mireasa, am purtat cele mai fine bijuterii... Am primit in dar un machiaj cu perle naturale pentru a le asorta tinutei mele cu 7.000 de perle. In plus, am povestit despre nunta mea si am aratat pentru prima oara cateva fotografii deosebite! M-am indragostit de superba rochie de mireasa-randunica si nu numai... Am trait cel mai frumos vis alb!”, a scris actrita de la Serviciul Roman de Comedie pe Facebook.

Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Punerea in opera a rochiei a pornit de la un concept Ideal Mariaj, special gandit pentru Expo Ideal Mariaj, iar executia efectiva a piesei a durat 70 de zile, fiecare perla fiind cusuta manual in atelierele Marithe.

Te-ar putea interesa:
  • Ce rochie va purta Michelle Obama la bal?

    Michelle Obama, viitoarea Prima Doamna a Americii, nu a dezvaluit deocamdata ce rochie va purta la balul de dupa ceremonia de investire in functia de presedinte a sotului ei, Barack Obama, ceea ce a suscitat speculatii aprinse in randul pasionatilor de moda, informeaza editia online a Independent, preluata de MEDIAFAX.

  • Castiga o rochie de mireasa!

    Se apropie ziua cea mare, ziua in care totul va fi perfect, iar tu ii vei spune "Da" iubitului tau? Participa la concurs in perioada 29.09.2011 – 11.11.2011 si castiga o superba rochie de mireasa Urban Brides pe Mayra.ro

  • Castiga o rochie de mireasa cu Mayra

    Se apropie ziua cea mare, ziua in care totul va fi perfect, iar tu ii vei spune “Da” iubitului tau. Pentru ca stim la cat de multe detalii va trebui sa te gandesti in timpul planificarii nuntii, iti venim in ajutor si iti oferim noi rochia de mireasa!

  • Rochie - Sufletul rochiei de mireasa

    Visezi la ea de cand erai doar o copila, ai vazut-o in mintea ta in cele mai mici detalii, te-ai imaginat pasind spre altar la bratul celui visat – dar numai in rochia visurilor tale! Ai cautat-o in zeci de magazine si ai terorizat pe toata lumea cu obsesia ta. Intr-un final, ai gasit-o. Si e a ta!

  • Rochie de mireasa neagra, rosie sau mov pentru Fergie?

    Cu putin timp in urma, Fergie anunta fericita ca cel mai important moment din viata ei se apropie cu pasi repezi, iar planurile de nunta au si inceput.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii