Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 look-uri de iarna pentru birou

Joi, 03 Ianuarie 2013
5 look-uri de iarna pentru birouCu siguranta iarna a avut o influenta asupra garderobei tale de birou.

Pentru a te salva de depresia de sezon si de senzatia ca nu ai nimic ce sa pui pe tine odata cu venirea iernii ne-am pornit creativitatea si ti-am pregatit 5 look-uri de iarna pentru birou.

Gandeste-te la botine captusite cu blana falsa asortate cu rochii cu imprimeuri.

Urmareste mai jos propunerile noastre pentru tinutele de birou pentru sezonul rece.

5 look-uri de iarna pentru birou

Modernizeaza o fusta creion cu imprimeuri florale, asorteaz-o cu un pulover tricotat si o pereche de botine cu blana pentru a obtine un look de iarna sofisticat.

5 look-uri de iarna pentru birou

Infasoara-te intr-un pulover plin de stil peste o rochie feminina, accesorizeaz-o cu o curea la brau si o pereche de botine comode pentru a obtine un look de iarna chic.

5 look-uri de iarna pentru birou

Daca locul tau de munca permite tinute putin mai creative, profita din plin si foloseste imprimeuri si materiale cool. Asorteaza o camasa clasica alba cu un pulover tricotat voluminos si o fusta scurta de piele. Ramai la caldura intr-o pereche de colanti mati si invie tinuta cu un imprimeu leopard.

5 look-uri de iarna pentru birou

Daca vrei sa fii mai eleganta la birou alege o rochie usoara pe care sa o asortezi cu o vesta de blana falsa inspirata in anii ’70. Accesorizeaz-o cu o poseta de piele si botine statement pentru a invia o tinuta corporatista.

5 look-uri de iarna pentru birou

Profita de culori in sezonul rece. Acest look combina cu succes culori evidente si siluete clasice. Finiseaza look-ul de iarna cu o pereche de botine decupate si o bijuterie delicata.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Primavara la birou

    Vrei sa fii curata (la trup, chip si suflet), dar si proaspata ca o primavara? Nimic mai simpu. Imbraca-te vesel, in nuante calde, sau dimpotriva mai tari, dar dulci, chiar si la birou. 

  • Look pentru sarbatorile de iarna

    Cu pasi repezi sosesc si sarbatorile de iarna, iar tu te-ai hotarat sa-ti schimbi look-ul. Nu stii exact ce-ti doresti, insa cu siguranta o noua tunsoare si o noua culoare la moda! 

  • 5 look-uri fierbinti pentru o intalnire de iarna

    Vestea buna este ca ai fost invitata la o intalnire! Vestea mai putin buna este ca suntem in toiul iernii si trebuie sa-ti creezi un look sexy si chic, in care sa nu ingheti. Exista numeroase modalitati prin care iti poti trezi diva din interior pe timpul iernii, doar concentreaza-te pe formele tale purtand rochii pulover cu colanti, sau lasa putina piele la vedere prin suprapuneri si stratificari.

  • Genti de zi pentru iarna 2011

    Suntem in plin sezon rece, iar geanta este unul dintre cele mai cautate accesorii. Ne plictisim foarte repede de gentile pe care le avem si mereu ne face cu ochiul cate un model nou. Daca iti doresti o noua achizitie pentru garderoba ta, vezi si propunerile noastre pentru acest sezon. Ai la dispozitie nenumarate modele pe care le gasesti la brandurile prezente in Romania, adunate la un loc in functie de diverse criterii.

  • Manichiura pentru Sarbatorile de Iarna

    Suntem in Postul Craciunului si Sarbatorile de Iarna se apropie...Goana prin magazine dupa cadoul potrivit pentru cei dragi, si tinuta perfecta pe care o vom purta de Craciun sau de Revelion ne ocupa timpul liber.

Mesaje (4) »
...
scris de tipa de la birou, January 04, 2013

sa le iau pe rand: 1. fusta creion cu imprimeuri florale e de VARA/ PRIMAVARA!!! chiar sa n-ai in sifonier o fusta dintr-o stofa mai de iarna? inteleg ca la birou e destul de cald, dar pe drum? a, probabil mergi cu masina ta si ai si acolo caldura. dar cine merge cu transportul in comun si nu lucreaza intr-un birou? Oricum e total DEPLASATA pt iarna!!! 2. rochia feminina cu imprimeuri - vezi comm. pct1 3. puloverul negru arata batranicios, de barbati si de pe vremuri, ca cele tricotate de mamaie. sa nu ma mai iau si de fusta, ca iar o sa ziceti ca numai eu mor de frig in ea: e si mini ,piele... 4. again: rochie "USOARA" : n-ati auzit/ vazut si rochii de iarna??!! search google si iesiti in oras , dati o raita prin magazine! 5. Asta-i chiar culmea ! cum sa mergi cu botinele alea decupate peste tot: fata, spate, laterale...?! adapteaza articolele astea la lumea reala, ca nu suntem la prezentari de moda! numai nervi mi-ati facut cu look urile astea imposibile!

...
scris de femeie normala, January 06, 2013

daca sunt tinute de iarna, merg f. bine si niste cizme sexy cu rochii, fuste. cum de nu ati inclus CIZME?? cand preluati idei, tb sa si ganditi!

...
scris de Replica Rolex Watches, November 14, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> Once you are purchasing on the web <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> beware of what that you are getting considering that you may not be obtaining everything you paid out for.

...
scris de cartier replica watches for men under 100, January 07, 2014

In situation you haven't observed, <a rel="nofollow" href="http://www.madisoncountyne.com/iwc/">replica iwc watches</a> sale there is certainly a recession on and even the quite wealthiest are locating it greatest to perform down consumption. Bling is so really final year <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.htmlâ</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex copies</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches for sale</a> subtlety is de rigueur. Even when it costs greater than the au pairs income, the most recent craze in watches is for that understated look that wouldn't look from place in a church support but will still draw admiring glances at Ascot or Monaco Grand Prix <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii