Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bottega Veneta prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 30 Ianuarie 2012
Bottega Veneta prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara semnata Bottega Veneta se poate caracteriza pe scurt, ca fiind luxul de zi cu zi. Designer-ul, Tomas Maier a dorit sa redea senzatia de libertate si vitalitate, fara sa incalce valorile casei de moda Bottega Veneta.

Paleta de culori este intensa, materialele sunt variate iar formele foarte feminine. Pentru tinutele de zi, casa de moda recomanda rochii cu bustiere si imprimeuri extravagante, in timp ce pentru rochiile de seara, au fost folosite multiple straturi de chiffon in nuante contrastante.

Lungimile recomandate pentru sezonul cald sunt cele midi pentru tinutele de zi si lungi pana in pamant cand vine vorba de tinutele de seara. Materialele sunt variate si uneori asociate in contrast: matase, piele, crep, bumbac, tulle, chiffon, satin, denim, piele de piton sau chiar PVC.

Colectia de primavara-vara aduce o gama de culori deosebite: crem, alb, violet, indigo, rosu, oranj, verde si ciocolata, acestea fiind doar cateva din nuantele superbe cu care ne putem juca in sezonul cald.

Formele pentru care este recunoscuta casa de moda Bottega Veneta sunt, usor arhitecturale, insa foarte feminine si fluide.

Accesoriile utilizate de designer-ul Tomas Maier consta in sandale cu barete din piele, saboti cu toc foarte inalt slim, genti de umat din piele de cobra, piton si miel sau bijuterii in forme geometrice din argint sau sticla.

Colectia de primavara-vara Bottega Veneta aduce cu siguranta luxul accesibil, dorit de catre orice femeie, iar eu va invit cu drag sa aruncati o privire asupra creatiilor lui Tomas Maier.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
bv1.jpg
bv10.jpg
bv11.jpg
bv12.jpg
bv13.jpg
bv14.jpg
bv15.jpg
bv16.jpg
bv17.jpg
bv18.jpg
bv19.jpg
bv2.jpg
bv20.jpg
bv21.jpg
bv22.jpg
bv23.jpg
bv24.jpg
bv3.jpg
bv4.jpg
bv5.jpg
bv6.jpg
bv7.jpg
bv8.jpg
bv9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Bottega Veneta prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

    Casa de moda Bottega Veneta a adus in colectia de toamna-iarna 2012/2013 un val de eleganta si senzualitate inspirate din stilul lui Grace Kelly.

  • Bottega Veneta prezinta Colectia Resort 2013

    Moda se misca la o viteza ametitoare, la numai opt saptamani de la prezentarea colectiilor de toamna au aparut colectiile resort pentru 2013. Colectia resort Bottega Veneta a creat o idee a dragalaseniei inradacinate intr-o abordare extrem de inteligenta si originala, de lux, discreta si eleganta datorita hainelor si a accesoriilor: sandale cu bretele cu aplicatii in forma de fluturi pe toc, jerseuri usoare si comode, materiale cu imprimeuri complementare si un fel de trening elegant. Paleta de culori fada folosita de Tomas Maier, nuante de piersica, galben si fistic, a fost menita sa reflecte culorile frescelor vechi si sa picteze un tablou al unei vile italiene brodate pe partea de sus a unei rochii fara maneci, care avea o fusta pana la genunchi cu un imprimeu grafic alb-rosu.

  • Primavara-vara 2010: Bottega Veneta

    In buna traditie a casei Botegga Veneta, colectia conceputa de designerul Tomas Maier pentru sezonul de primavara-vara 2010 pune in prim plan valoarea accesoriilor, modelele croite simplu, intr-o paleta cromatica de alb si culori nude, avand acum un rol de sustinere.

  • L.A.M.B. prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 L.A.M.B. a lui Gwen Stefani vine cu un aer urban si reda atmosfera din New York prin imprimeurile si culorile folosite.

  • Gap prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Patrick Robinson a parasit casa de moda Gap, insa colectia de primavara-vara 2012 n-a dat de inteles cum ca ar lipsi ceva din tot ce inseamna atitudinea Gap.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii