Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Care Louboutin? Faceti cunostiinta cu noua generatie de designeri de pantofi!

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Care Louboutin? Faceti cunostiinta cu noua generatie de designeri de pantofi!Manolo Blahnik si Jimmy Choo au devenit nume uzuale in anii ’90 datorita eroinei inebunite dupa pantofi Carrie Bradshaw.

Pe masura trecerii sezoanelor, gusturile lui Carrie au evoluat, si am urmarit-o cum si-a modernizat tocurile cu platforma rosie si a dat nastere legendei lui Christian Louboutin.

In ultimii ani am putut urmari mai multi designer de pantofi care au reusit sa patrunda pe piata modei, si suntem foarte incantate.

Ne vom inchina mereu in fata maestrilor precum Blahnik si Louboutin, insa este placut sa urmarim si putin talent proaspat pe scena modei.

Cu toate ca modelele create de acesti designeri de pantofi sunt la fel de costisitoare ca si a predecesorilor lor, merita investitia.

Asemenea lui Carrie Bradshaw care s-a intors la indragitii ei “Choos” in partea a doua a filmului “Sex and the City” si noi vom avea mereu un loc special in inimile noastre pentru acea pereche de Manolo Blahnik pentru care am lucrat atatea ore suplimentare.

Care Louboutin? Faceti cunostiinta cu noua generatie de designeri de pantofi!

Mai jos puteti urmari cateva dintre modelele designerilor de pantofi ce merita incercati.

Autor: Noemi Szoke
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Louboutin - Acuzatia de plagiat a lui Louboutin contra YSL a fost respinsa

    Celebrul designer francez de pantofi Christian Louboutin, ale carui modele sunt printre preferatele celebritatilor, a fost respins de catre justitia americana, ce estimeaza faptul ca pantofii cu talpa rosie nu reprezinta emblema designerului, in disputa cu Yves Saint-Laurent, pe care l-a acuzat de plagiat.

  • 5 tineri Designeri pe care trebuie sa-i urmaresti

    In ultima perioada si-au facut aparitia in cadrul Fashion Week-ului o serie de tineri designeri care merita toata atentia. Suntem foarte curioase sa vedem eleganta relaxata a creatiilor lui Misha Nonno, precum si a siluetelor sexy ale celor de la Cushnie et Ochs. Urmareste mai jos 5 dintre tinerii designeri hot ai momentului si afla care sunt motivele pentru care trebuie sa-i urmaresti!

  • 8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

    Noua “recolta” de designeri, trenduri si vedete in devenire pentru anul 2012 se arata tot mai clar la orizont. Rooney Mara este pe cale sa devina o adevarata stea a Hollywood-ului (si o veritabila icoana de stil) iar Jason Wu isi prezinta colectia pentru Target. Si e doar inceputul, acest an va “coace” numeroase nume si colectii noi in industria modei.

  • "Nouveau"- noua colectie a designerului de pantofi Kerrie Luft

    Designerul de incaltaminte Kerrie Luft si-a lansat noua colectie de pantofi numita "Nouveau", colectie influentata de caracteristicile curentului Art Nouveau.

  • Pantofi si sandale primavara-vara 2010 - modele care se gasesc in Romania

    Toate visam la o pereche de pantofi sau sandale precum cele prezente pe podiumurile internationale, dar astfel de incaltaminte este mai putin accesibila, din cauza pretului ridicat si exemplarelor reduse ca numar de productie. Insa, ca o varianta alternativa, putem gasi modele foarte dragute de incaltaminte, la branduri care produc in serie, urmand aceleasi tendinte, disponibile la un pret mult mai accesibil.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii