Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hussein Chalayan prezinta colectia de primavara-vara 2012

Vineri, 10 Februarie 2012
Hussein Chalayan prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 semnata Hussein Chalayan si-a prezentat creatiile sub forma unui cocktail, iar chelnerul a fost...chiar designer-ul Hussein Chalayan!

Manechinele au defilat pe podium in creatii feminine, in stilul clasic ladylike, in culori pale dar si in imprimeuri curajoase contrastante cu delicatetea culorilor pastelate.

Designer-ul a facut un fel de retrospectiva a creatiilor sale de pana acum de la Muzeul de Moda de la Paris, iar rezultatul a constat in aplauze puternice din partea publicului si feedback pozitiv din partea revistelor de moda din intreaga lume!

Majoritatea lungimilor folosite de designer au fost pana la genunchi, rochiile de aceasta lungime fiind un must have in sezonul cald insa au defilat manechine si in pantaloni scurti sau rochii lungi pana in pamant.

Materialele din colectia de primavara-vara Hussein Chalayan sunt variate, desi asemanatoare. Designer-ul a folosit matase usoara pentru rochii, matase mai groasa pentru croiala sacourilor, bumbac transparent pentru fuste si tunici sau holograma argintie.

Culorile recomandate pentru sezonul cald sunt culori mereu la moda in orice vara: tangerine deschis, alb, negru, galben lamaie sau nuante deschise de gri.

Creatiile lui Chalayan sunt pentru orice femeie careia ii place sa se ingrijeasca, acordand importanta aspectului exterior.  De aceea si piesele vestimentare sunt variate: de la fuste lungi cu talie inalta, tunici 3/4 ca lungime in fata dar cu lungime de bolero in spate, rochii cu imprimeu de "fereastra" floral, pana la jachete in stil minimalist si broderii cu influente turcesti prezentate in acelasi stil minimalist.

Singurele accesorii folosite de designer au fost sandalele in nuante de bej nud, auriu si albastru marin. Poate si putin bronz, pentru a ne aduce mai aproape de sezonul cald...

Fashionistele ce iubesc stilul feminin vor iubi cu siguranta si colectia de primavara-vara 2012 a lui Hussein Chalayan, iar drept sa va spun, pe mine m-a cucerit definitiv!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
h1.jpg
h10.jpg
h11.jpg
h12.jpg
h13.jpg
h14.jpg
h15.jpg
h16.jpg
h17.jpg
h18.jpg
h19.jpg
h2.jpg
h20.jpg
h21.jpg
h22.jpg
h23.jpg
h24.jpg
h25.jpg
h26.jpg
h27.jpg
h28.jpg
h29.jpg
h3.jpg
h30.jpg
h4.jpg
h5.jpg
h6.jpg
h7.jpg
h8.jpg
h9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii