Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gianfranco Ferre prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 13 Februarie 2012
Gianfranco Ferre prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Gianfranco Ferre se bazeaza pe principiul "umerii sunt o arma a seductiei".

Designerii Stefano Citron si Federico Piagg, au conceput o colectie ce include o serie de topuri cu aplicatii metalice si detalii pretioase, purtate cu pantaloni vaporosi sau cu fuste stilou, incheiand cu rochii din tulle, acoperite de cristale.

Desi multe case de moda celebre au avut designeri noi, Citron si Piagg, spre deosebire de alti creatori de moda, nu s-au intors la radacinile brand-ului, ci au continuat procesul de creatie. Un astfel de curaj nu poate sa fie decat bine-venit!

Creatiile Gianfranco Ferre sunt variate ca lungimi: rochiile sunt mini pe timp de zi si extra-lungi pe timp de seara, iar la pantaloni lungimea este pana deasupra gleznelor.

Materialele utilizate pentru colectia de primavara-vara consta in chiffon, bumbac, piele de crocodil, piele, rafie, tulle, pene si cristale.

Culorile sezonului cald recomandate de casa de moda sunt bazate pe contraste: de la nuante pale de bej, nud, roz prafuit sau alb pudra, la nuante de metal, auriu, violet sau negru. De asemenea, exista si o serie de tinute strict in combinatia alb-negru.

Piesele vestimentare sunt concepute sub forme arhitecturale, grafice si sunt menite sa evidentieze talia, feminitatea fiind o emblema a casei de moda Ferre.

Accesoriile la care au apelat designerii Stefano Citron si Federico Piagg consta in sandale din piele, genti plic din piele de crocodil si bratari cu aplicatii metalice.

Colectia de primavara-vara 2012 Gianfranco Ferre este un pas inainte pentru casa de moda, primind recenzii excelente, gratie curajului aratat de noii designeri...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

g1.jpg
g10.jpg
g11.jpg
g12.jpg
g13.jpg
g14.jpg
g15.jpg
g16.jpg
g17.jpg
g18.jpg
g2.jpg
g3.jpg
g4.jpg
g5.jpg
g6.jpg
g7.jpg
g8.jpg
g9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii