Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta zilei, Leighton Meester

Miercuri, 15 Februarie 2012
Tinuta zilei, Leighton MeesterLeighton Meester este cea care ne aduce tinuta zilei de astazi.

Actrita a fost prezenta la show-ul designer-ului ei preferat, Vera Wang, imbracata intr-o rochie adorabila, intr-un stil romantic ce i se potriveste de minune.

Tinuta zilei e formata dintr-o rochie verde, lunga pana la genunchi, cu decolteu adanc in V, dintr-un material usor de voal si o pereche de sandale galbene, cu barete, din piele intoarsa, cu platforme groase si tocuri inalte.

Combinatia cromatica, dar si combinatia de stiluri este una extrem de reusita, Leighton aratand ireprosabil!

Tinuta zilei, Leighton Meester

Lectia de stil de astazi ne-a fost oferita de insasi interpreta lui Blair Waldorf din serialul "Gossip Girl", prin tinuta zilei... Nu ramane decat sa incercam si noi un look in stilul lui Leighton! Fetelor, spor la shopping!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Stilul de vedeta al lui Leighton Meester

    Interpreta lui Blair din celebrul serial Gossip Girl, Leighton Meester, este una dintre cele mai iubite actrite din noul val de talente Hollywood. Cu toate ca a avut aparitii episodice in Entourage, succesul l-a atins cu serialul Gossip Girl si cu interpretarea celui mai complex personaj din serial (aici am fost subiectiva, recunosc...).

  • Stil de vedeta: Leighton Meester

    Leighton Meester a fost cea mai simpatica vedeta care a participat la prezentarea de moda Christian Dior pentru sezonul primavara-vara 2012. Ea a ales sa imbrace o rochie draguta Dior si a aratat minunat.

  • Leighton Meester - cel mai iubit personaj negativ

    Pe Leighton Meester o cunoastem din binecunoscutul serial Gossip Girl, ea fiind cea care o interpreteaza pe Blair Waldorf, care poate fi considerata cel mai iubit personaj negativ. Blair este razbunatoare, nu uita niciodata si se distreaza facand rau altor oameni. Si totusi, Blair este in esenta "a good girl" care iubeste un "bad boy", pe Chuck Bass, interpretat de Ed Westwick. Autorul cartilor care stau la baza seriei, Cecily von Ziegesar, o considera pe Blair cel mai complex personaj pe care l-a creat vreodata. Pentru ca, intr-adevar, Blair este o combinatie fascinanta intre bine si rau.

  • Leighton Meester, calare pe un cal de jucarie pentru campania Missoni 2011

    Actrita din serialul Gossip Girl, Leighton Meester, apare in cadrul campaniei Missoni pentru primavara - vara 2011 calare pe un cal de jucarie. Zvonurile ca va colabora cu respectivul brand au inceput din momentul in care actrita a fost surprinsa in repetate randuri purtand haine cu marca Missoni.

  • Tinuta zilei, Ayo

    Tinuta zilei de astazi este prezentata de cantareata Ayo.Artista a participat la un eveniment Chanel unde a purtat o tinuta in stilul casual chic, simpla, insa cu elemente care atrag atentia prin originalitate detaliilor.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii