Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta de designer, Alexander Wang II

Joi, 16 Februarie 2012
Tinuta de designer, Alexander Wang IIAm observat ca atunci cand vine vorba de o tinuta de designer, deseori nu exista reguli.

Am mai observat si faptul ca exista cativa designeri excentrici in creatii, dar conservatori in stilul vestimentar personal.

Un exemplu in acest sens este Alexander Wang, care prefera sa adopte un stil mai cuminte si discret...





Tinuta de designer este formata dintr-o bluza sport, gri, extrem de simpla, blugi negri, cu croiala dreapta slim si pantofi negri cu sireturi, din piele intoarsa, simpli, insa de mare efect.

Tinuta de designer, Alexander Wang II

 Cu toate ca tinuta de designer ar putea fi categorisita drept banala, nu strica sa promovam si putina simplitate... Mai ales vand vine din randul designerilor!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Nepoata designer-ului Alexander Wang, a cucerit podiumul

    Nepoata designer-ului Alexander Wang a cucerit aparatele de fotografiat dar si inimile redactorilor celor mai mari reviste de moda.

  • Tinuta de designer, Vera Wang

    Vera Wang nu doar ca face parte din randul celor mai apreciati designeri din lume, ci este si o femeie implinita, avand o familie frumoasa si unita.

  • Tinuta de designer, Vera Wang II

    O tinuta de designer iese imediat din multime si are un plus de personalitate fata de oricare alta tinuta pusa la punct in fiecare detaliu.

  • Genti de la Saptamana Modei - Alexander Wang

    Cu toate ca intreaga linie vestimentara a lui Alexander Wang creste pe zi ce trece, el prezinta din ce in ce mai putine genti la prezentarile de moda. In colectia de toamna 2012, Alexander Wang, a prezentat atatea accesorii cat sa ne facem o idee la ce sa ne asteptam in toamna, dar prea putine ca sa ne satisfaca curiozitatea.

  • Alexander Wang prezinta Colectia Resort 2013

    Daca ai fi tentata sa ignori colectiile resort prezentate in acest sezon si ai alege sa porti doar pantaloni din denim si tricouri, nimeni nu si-ar da seama de pozitia ta de abstinenta, intrucat in acest an, am putut urmari o abundenta din cele doua elemente “plimbandu-se” relaxate, dar totusi controlate, pe podiumuri.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii