Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

4 idei de look-uri pentru weekend

Vineri, 24 Februarie 2012
4 idei de look-uri pentru weekendPentru ca tot se apropie sfarsitul de saptamana, ne-am gandit ca ati avea nevoie de putina inspiratie, asa ca am ales pentru voi patru look-uri direct din prezentarile de moda.

Suntem sigure ca o sa va placa!








Acesta nuanta mata de ruj rosu à la Victoria Beckham este numai potrivita pentru o iesire in oras si pentru un look care sa fie remarcat.

4 idei de look-uri pentru weekend

Daca sunteti adeptele coafurilor dezordonate suntem sigure ca o sa va placa alegerea noastra. Ca sa obtineti un look asemanator prindeti parul intr-un coc jos, lasand cateva capete libere. Apoi rasuciti-le una cate una si prindeti-le cu agarfe.

4 idei de look-uri pentru weekend

Sa nu uitam de unghii! Pentru culoarea unghiilor ne-am gandit la ceva mai indraznet, “plum cherry”, direct din culisele prezentarilor de moda. Cum o obtineti? Simplu. Aplicati un strat de lac de culoare mov, apoi  un strat de culoare rosu rubin si terminati cu un strat transparent pentru luciu. 

4 idei de look-uri pentru weekend

Daca tindeti spre un look diafan, va puteti inspira din acest machiaj furat din culisele unei prezentari de moda din New York: obraji rozalii, fard de culoare argintiu sidefat in coltul interior al ochilor si roz deschis perlat pe pleoapa superioara.

4 idei de look-uri pentru weekend

Alegeti una dintre idei si puneti-o in aplicare cu stil!

Autor: Trifa Adriana
Sursa imagini: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Idei de tinute pentru weekend

    Luna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

  • 4 idei pentru un look de seara

    Sunt seri in care fardul vostru in nuanta maro si fardul de obraji roz nu mai este suficient.Asa ca ne-am gandit sa luam cateva sfaturi de la artistii make-up, care sa va revitalizeze look de seara in acest sezon.

  • 5 idei pentru un Look sportiv de Primavara

    Designeri precum Joseph Altuzarra, Alexander Wang, Stella McCartney si Rag & Bone si-au etalat latura sportiva in sezonul de primavara 2012, prezentand un look sportiv: hanorace de neopren, topuri, pantaloni de alergat, pulovere cu gluga si chiar cateva piese tropicale pentru surf. Ideea stilizarii unor forme mai puternice si a unor materiale mai rezistente cu piese mai feminine pare sa fie foarte buna. Gandeste-te la jachete retro purtate peste rochii usoare, la pantaloni scurti din nylon asortati cu accesorii albe moderne si la jachete de baseball purtate cu blugi si platforme.

  • 3 idei noi pentru unghiile tale

    Am decis sa furam trei idei noi pentru unghiile voastre direct de la Saptamana Modei din New York: buline din prezentarea “Kate Spade”, un look multicolor de la Cynthia Rowley si o tehnica de aplicare ciudata, dar cool de la M. Patmos.

  • 25 de idei de rochii pentru sarbatori

    Fiecare petrecere din sezonul de sarbatori reprezinta o provocare, sau o oportunitate, pentru a-ti prezenta tinuta, fie ca este vorba de o petrecere cu gasca de la birou, fie ca este vorba despre o seara romantica, fie ca este vorba de o petrecere fabuloasa de Anul Nou.Indiferent de ocazie, nu este deloc distractiv ca in seara petrecerii sa fugi de colo colo in cautarea rochiei perfecte pentru sarbatori.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii