Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hot trend: imprimeuri cu pasari

Luni, 20 Februarie 2012
Hot trend: imprimeuri cu pasariPasarile sunt in trend in sezonul de primavara-vara! Nu, nu trebuie sa va cumparati o pasare pentru a fi "la moda" ci trebuie sa va procurati piese vestimentare imprimate cu pasari!

Designerii au folosit imprimeuri cu lebede, fazani si pasari colibri in colectiile de primavara-vara menite sa ne inspire pentru garderoba sezonului cald.

Casa de moda Giles a prezentat publicului un tricou imprimat cu o lebada.


Tricoul poate fi purtat foarte usor in cadrul unei tinute de zi, chiar si cu o pereche de blugi skinny sau pantaloni scurti.

Hot trend: imprimeuri cu pasari

In colectia de primavara-vara Marc by Marc Jacobs, excentricul designer a prezentat o rochie neagra imprimata cu pasari multicolore, avand un design in stilul anilor '50. Adaugati o geanta colorata iar efectul este garantat!

Hot trend: imprimeuri cu pasari

Kenzo a venit cu o rochie nud cu maneci lungi, din bumbac subtire, stretch, cu o crapatura pe un picior. Centrul de atractie il reprezinta fazanii imprimati pe rochie, fiind si pata de culoare a tinutei.

Hot trend: imprimeuri cu pasari

Casa de moda Commuun a prezentat un tricou din matase si satin, alb, imprimat cu pasari in nuante superbe de verde. Tricoul poate fi purtat cu succes la un party, insa ar fi indicat sa mentineti cat mai simpla linia accesoriilor...

Hot trend: imprimeuri cu pasari

Patru case de moda au venit cu 4 sugestii referitoare la trend-ul imprimeurilor cu pasari. Personal, gasesc o provocare in acest trend, iar cu notitele luate de pe podium, nu ramane decat sa imi las imaginatia sa curga...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Hot Trend: Imprimeuri artistice

    Sper ca esti pregatita pentru trendul hot al verii, fiindca iti va pune la bataie imaginatia si creativitatea! Vara aceasta se poarta imprimeurile artistice si cat mai abstracte.

  • 3 Vedete in Blugi cu Imprimeuri

    Vedetele adora blugii, iar denimul colorat este inca la putere, si astfel a aparut o noua obsesie: blugii cu imprimeuri. Iar vedetele pe care le-am ales au dus acest trend la un nou nivel.Khloe Kardashian a renuntat la modelul clasic de blugi cu buline pentru o pereche cu stelute semnata Current/Elliott, manechinul Karolina Kurkova a ales eleganta intr-o pereche de blugi cu imprimeuri tropicale Mother Denim, iar Gwen Stefani a purtat o pereche de blugi cu imprimeuri skinny albi Balanciega, in timpul unei iesiri la plaja. Urmareste mai jos vedetele care au adoptat trendul funky si alege-ti perechea favorita de blugi cu imprimeuri!

  • Moda 2011: imprimeuri fructate

    Una dintre cele mai inedite tendinte in moda 2011 este reprezentata de imprimeurile fructate. Fie ca e vorba de accesorii in forma de fructe sau de rochii cu imprimeuri all over fructate, moda in vara asta se preconizeaza a fi delicioasa.

  • Poarta Colantii cu Imprimeuri in Stilul lui Diane Kruger

    Diane Kruger si Joshua Jackson au fost surpinsi plimbandu-se romantic pe strazile Vancouver-ului. Actrita a purtat o pereche de colanti cu imprimeuri pe care a asortat-o cu piese de baza: o palarie neagra, un maieu negru, sandale nude cu bretele Givenchy si ochelari de soare negri Ray Ban Wayfarers, permitand partii de jos sa acapareze intreaga atentie.

  • Poarta Imprimeuri geometrice cu Paiete in Stilul lui Jessica Alba

    Jessica Alba a fost surpinsa in LA intr-o tinuta adorabila, perfecta pentru o zi insorita, la o sesiune de shopping sau pur si simplu la o plimbare, compusa dintr-un maieu cu imprimeuri geometrice cu paiete Heather by Bordeaux, pantaloni negri harem si o esarfa metalica. Ochelarii de soare oglinda Tory Burch au adaugat si mai multa stralucire tinutei, iar slapii i-au oferit confort.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii