Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Natasha Poly

Marti, 21 Februarie 2012
Stil de vedeta, Natasha PolyNatasha Poly detine un stil de vedeta foarte bine conturat. Cand vine vorba de tinute de strada, Natasha atrage ca un magnet fotografii prin stilul casual chic cu influente rock'n'roll. Stilul ei a fost copiat de multe fashioniste, manechinul fiind un adevarat trend-setter. Poti obtine si tu un astfel de look, iar Natasha iti va arata cum...

Jacheta din piele este un "must have" cand vine vorba de garderoba unei fashioniste. Combinata cu o camasa lunga, cu manecile suflecate, o pereche de pantaloni skinny pana la glezne si pantofi oxford, efectul este garantat. Adauga o esarfa intr-o culoarea vie, contrastanta si o geanta XXL iar efectul este garantat!

Stil de vedeta, Natasha Poly

O lectie importanta de stil: nu te teme de originalitate. Desi o vesta de blana este asociata unui look sofisticat, Natasha a ales sa se joace putin cu stilurile. In acest caz, a ales o bluza alb-negru in dungi orizontale, marine, pantaloni skinny negri si cizme scurte decupate in fata, din piele, mulate, cu siret. Geanta Chanel are rolul de a evidentia si mai mult stilul nonconformist ales de model.

Stil de vedeta, Natasha Poly

Natasha este innebunita dupa tinutele "all black" si reuseste sa fie originala de fiecare data, atunci cand vine vorba de tinutele de acest gen. Rochia neagra, scurta, din piele, ciorapii mati, cizmele scurte din piele cu sireturi si haina din piele intoarsa, imblanita in interior au un efect puternic, modelul emanand senzualitate si incredere in propriile forte.

Stil de vedeta, Natasha Poly

Daca iubesti stilul urban-chic, cu siguranta aceasta tinuta iti va starni interesul. Look-ul rock'n'roll al Natashei se poate obtine cu ajutorul unei veste din piele neagra, un tricou intr-o culoare neutra cu un imprimeu interesant si pantaloni skinny.

Botinele cu toc inalt sau cu platforma (in cazul de fata), sunt cele care completeaza look-ul, dandu-i o atingere glam. Geanta stralucitoare este in contrast cu stilul general al tinutei, Natasha aratandu-si din nou creativitatea.

Stil de vedeta, Natasha Poly

Lectia s-a incheiat, Natasha ne-a prezentat un stil de vedeta fascinant si ce este cel mai important, ne-a aratat cum putem obtine un look de supermodel! Spor la shopping, fetelor!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta, Fergie

    Ca stil de vedeta, Fergie s-a remarcat deseori prin extravaganta si prin stilul nonconformist, cel putin cand a venit vorba de aparitiile artistice cu Black Eyed Peas. Uneori a facut alegeri nepotrivite, insa majoritatea tinutelor o reprezinta si ii exprima personalitatea complexa...

  • Stil de Vedeta, Rita Ora

    Rita Ora este artista "Hot right now", atat datorita talentului incontestabil de care a dat dovada, cat si datorita look-ului nonconformist pe care il prezinta.

  • Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

    Liz Cherkasova este un nume cunoscut in lumea bloggerilor de moda iar astazi ne va prezenta un stil de vedeta original, plin de creativitate, feminin si tres chic! Liz se remarca printr-un simt estetic extrem de dezvoltat ce uimeste prin fiecare aparitie.

  • Stil de vedeta, Zoe Saldana

    O actrita desavarsita, talentata, nominalizata la Oscar, un model pentru tinere si cu o pasiune pentru moda. Acestea sunt doar cateva cuvinte care o descriu pe frumoasa Zoe Saldana.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii