Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dimensione Danza prezinta colectia de primavara/vara 2012

Miercuri, 22 Februarie 2012
Dimensione Danza prezinta colectia de primavara/vara 2012Pentru sezonul primavara/vara 2012, Dimensione Danza a lansat o colectie easy to wear definita de linii fluide, volume, asimetrii, aplicatii si suprapuneri surprinzatoare de jerseu, poplin si bumbac.

O concentrare de stil actual marcat de o feminitate artistica si neostentativa care nu stirbeste din libertatea de a te simti confortabil oricand, aliniindu-se totusi glamour-ului modei contemporane.




One Mile from Home


Pentru o plimbare in parc, pentru timpul petrecut la salonul de infrumusetare sau pentru intalnirea cu prietenele tale, One Mile from Home este alegerea ideala. Tinutele iti permit sa ai un look dezordonat sic si sa te simti confortabil.

Colectia
cuprinde veste, tricouri, bluze larg desfacute la gat, fie pe spate, fie pe fata, camasi cu umarul cazut si pantaloni cu buzunare aplicate. Printuri amuzante care amintesc de schitele unor artisti, inimioare si taieturi imperfect, in culori ce variaza intre gri asfalt, albastru, roz prafuit si nuante de pamant, pana la galben lamaie si violet.

Un stil glam usor de purtat si extrem de actual prin acel look intentionat dezordonat.
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Weekend


Ideala pentru un weekend petrecut in afara orasului sau pentru calatorie, linia Weekend cuprinde item-uri practice si confortabile cu imprimeuri puternice si maneci raglan, materiale sofisticate in culori inspirate de mare - albastru indigo si corai - si de natura - verde, bej, ivoire, nuante de maro deschis, veste din material reiat foarte fin, tricotaje cu maneci ¾ asortate la tricouri subtiri, pantaloni din gabardina camuflaj cu efecte vintage si insertii de satin elastic.

Look-ul este completat de piese multifunctionale precum tricotajele cu maneci bufante, extrem de versatile.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

City


Pentru timpul petrecut in oras, linia City cuprinde articole informale dar glamour, in tendintele sezonului prin taieturi si volume: tricouri si rochii mini din jerseu sau poplin cu imprimeuri indraznete, tricotaje cu volane si imprimeuri florale sau de inspiratie romantica. Must have-ul liniei City sunt pantalonii cu buzunare aplicate dar si nelipsitii pantaloni din gabardina cu imprimeuri florale, buline sau cu aspect uzat.

Paleta de culori se intinde de la tonuri de gri inchis si verde military pana la negru si si culoarea zmeurei coapte.
10.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Active


Ideale pentru gimnastica, jogging sau dans, articolele din linia Active sunt create special pentru activitatile sportive: textile din jerseu elastic, tricouri oversized ideale pentru colanti, veste perfecte pentru a fi asortate cu topurile din bumbac.

Tema acestui sezon este „America” iar ea se regaseste in print-uri si in combinatiile culorilor rosu, alb, albastru cu griuri, negru si galben.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii