Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Top 10 momente de frumusete de primavara, partea I

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Top 10 momente de frumusete de primavara, partea IMomentele de frumusete ale primaverii au inceput sa infloreasca odata cu prezentarea colectiilor de sezon.

Acestea pot fi urmarite in imagini candide ale machiajelor stralucitoare ce satisfac orice nevoi de culoare si stil.








1.    Evidentierea buzelor


Vazute la : Prabal Grunung, Erdem, Mugler

Look : Pigmenti din toata gama de culori a curcubeului, de la rosu catifelat din prezentarea de primavara  a lui Jason Wu, la o combinatie de albastru, mov, gri si orange din prezentarile lui Richard Chai Love si Mary Katrantzou, au mentinut buzele evidentiate, ca o necesitate in moda pentru urmatorul sezon. Factorul de legatura? Aproape fiecare aplicare avea o nuanta mata.

Top 10 momente de frumusete de primavara, partea I

2.    Ochii de pisica


Vazute la: Ruffian, Jonathan Saunders, Fendi, Dolce & Gabbana, Kanye West

Look:  Look-ul lui Sophia Loren revine in forta. Cu toate ca negrul a fost cea mai folosita culoare, Matthew Williamson si Marni`s Consuelo Castiglioni au optat pentru nuante bogate de mustar si orange.

Image

3.     Aspectul de par umed


Vazut la: Victoria Beckham, Alexander Wang, Helmut Lang, Giambattista, Bottega Veneta

Look: Aspectul de par umed a fost mai mult o miscare decat un trend de primavara, atat pe podiumurile din New York cat si pe cele din Paris. Stilistul Sam McKnight chiar a glumit in culisele prezentarii Chanel: “probabil este ceva in apa”.

Sfat: Folositi spuma de par, nu gel. Aceasta se distribuie mai bine pe lungimea parului si il face mai usor de manevrat, in comparatie cu gelul de par.

Top 10 momente de frumusete de primavara, partea I

4.    Parul vopsit


Vazut la: Narciso Rodriguez, Mulberry, Gucci

Look: Suvitele colorate au fost reactualizate prin tehnici inovative de vopsire. Rose auriu in prezentarea de primavara a lui Peter Som, texturi de albastru si roz la Thakoon si contraste obtinute prin decolorare la Acne.

Top 10 momente de frumusete de primavara, partea I

5.    Monocromia


Vazut la: Diane von Furstenberg, Preen, Narciso Rodriguez, Alexander McQueen

Look: “Tonal” a devenit un cuvant cu rezonanta din momentul in care o singura nuanta de coaja de ou, taupe, maro sau bej din pigmentii de blush au dus ideea de multitasking in make-up la un nou nivel. ”Caramelizat” este cum ar descrie makeup artistul Lucia Pieroni aceasta metoda de nuantare uniforma a culorii pe pleoape, pometi si buze.

Sfat: Cand aplicati nuante in culoarea pielii, folositi o nuanta mai inchisa decat tenul, ca sa obtineti un aspect sculptat al fetei.

Top 10 momente de frumusete de primavara, partea I

Autor: Trifa Adriana
Sursa imagini: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Top 10 momente de frumusete de primavara, partea II

    Momentele de frumusete ale primaverii au inceput sa infloreasca odata cu prezentarea colectiilor de sezon.Acestea pot fi urmarite in imagini candide ale machiajelor stralucitoare ce satifac orice nevoi de culoare si stil.

  • 15 accesorii minimaliste pentru primavara, partea I

    Inspirate fiind de prezentarile de primavara, incercam sa simplificam lucrurile pentru sezonul care urmeaza. Cu detalii discrete si linii simple, exista ceva minimalist in accesoriile descoperite de noi. Bijuteriile din aur sau aurite, par mult mai cool si cu un stil mai aparte. Ceasurile au un design mai casual, iar pantofii au detalii mai sofisticate, dar in acelasi timp sunt plini de fler.Accesoriile minimaliste pot parea diferite ca stil, dar aceste 15 piese cheie dau substanta unui look clasic sau simplist.

  • 15 accesorii minimaliste pentru primavara, partea II

    Inspirate fiind de prezentarile de primavara 2012, incercam sa simplificam lucrurile pentru sezonul care urmeaza. Cu detalii discrete si linii simple, exista ceva minimalist in accesoriile descoperite de noi. Bijuteriile din aur sau aurite, par mult mai cool si au un stil mai aparte. Ceasurile au un design mai casual, iar pantofii au detalii mai sofisticate, dar in acelasi timp sunt plini de fler.Accesoriile minimaliste pot parea diferite ca stil, dar aceste 15 piese cheie dau substanta unui look clasic sau simplist.

  • Campaniile de primavara 2012 sunt superbe partea a III-a

    Campaniile de primavara 2012 sunt umplute de supermodele. De la aparitiile uimitoare ale lui Naomi Campbell si Karen Elson in campania Roberto Cavalli, pana la aventurile tropicale elegante ale lui Gisele in campania Salvatore Feragamo, am fost extrem de impresionate de ceea ce am vazut. Inspirati-va din campania dulce Mulberry, sau din formele puternice, feminine din campania Proenza Schouler, sau din reclamele intunecate si sexy ale lui Jil Sander.

  • Campaniile de primavara 2012 sunt superbe, partea I

    Campaniile de primavara 2012 sunt umplute de supermodele. De la aparitiile uimitoare ale lui Naomi Campbell si Karen Elson in campania Roberto Cavalli, pana la aventurile tropicale elegante ale lui Gisele in campania Salvatore Feragamo, am fost extrem de impresionate de ceea ce am vazut. Inspirati-va din campania dulce Mulberry, sau din formele puternice, feminine din campania Proenza Schouler, sau din reclamele intunecate si sexy ale lui Jil Sander.

Mesaje (8) »
...
scris de Ana Maria Lupan, April 06, 2013

Mi se par utile articolele de genul acesta, mai ales pentru cele care vor sÄ fie mereu în tendinÈÛ e. Ne faceÈi Èۙ i niÈte recomandÄك ri de produse pentru tendinÈele enunÈۛ ate mai sus?

...
scris de parfuriieftinedetot, July 17, 2013

Parfumuri reduse pe .parfumuri.ieftinedetot.ro Super oferta !! parfumuri reduse!!

...
scris de ctandra, August 08, 2013

Orice parfum celebru la doar 99 lei la Alta Cosmetics. www.alta-cosmetics.ro

...
scris de Replica Rolex Watches, November 13, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> The trouble with counterfeiters is the fact that they generally play to people's expectations <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . <a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> So <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> , though Rolex watches are one of the most often copied watches inside the globe - you will find extra counterfeits produced every yr than there are the true factor - they are under no circumstances the sole counterfeit watches to become hawked on street corners and in spam e-mails. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a>

...
scris de replica montblanc watches, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>replica patek philippe</a> In case you were impressed by all the information over, you most likely wonder how to obtain a timepiece like that <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> best <a rel="nofollow" href="http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html">replica tag heuer watchesâ</a>? Properly <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe replica 39</a> , the response is the fact that there exists extremely small likelihood for you personally to get it <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>http://www.actoverco.com/bvlgari/</a> , because the editions are really little and enormously expensive.

...
scris de pavel luminita, March 05, 2015

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul âInfoâ la adresa de email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de ionut gherghina, April 19, 2015

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul âInfoâ la adresa de email:  Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de georgiana codinca, September 22, 2016

Vrei sa devii un profesionist in arta frumusetii? Te asteptam la <a rel="nofollow" href="https://www.georgianacodinca.ro" title="Cursuri make-up">Academia de beauty Georgiana Codinca</a> unde predam cursuri de make-up pentru incepatori cat si pentru avansati. La sfarsitul cursului veti primi diploma acreditata de Ministerul Muncii recunoscuta international. Pentru mai multe informatii te asteptam in locatia noastra din Strada Jules Michelet nr.7 sau la numarul de telefon 0784.436.436.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii