Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Badgley Mischka prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Luni, 27 Februarie 2012
Badgley Mischka prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Badgley Mischka a umplut podiumul de materiale pretioase, feminine, stralucitoare. Show-ul de moda ma poarta cu gandul la epoca de aur a Hollywoodului, unde divele aratau ca niste zeite imbracate in rochii pretioase ce atrageau toate privirile.

Linia de lux Badgley Mischka a mizat pe auriu, paiete verzi si broderii unice delicate ce concureaza cu orice tip de bijuterie.

Lungimile cu care cei doi designeri s-au jucat sunt in mare parte pana in pamant sau pana la genunchi. Jachetele sunt pana la nivelul soldurilor.

Materialele de lux folosite in colectia de toamna-iarna consta in tweed metalix, lamé, broderii, lurex, cristale, paiete, crep, jerse, satin, catifea, chiffon, tul, voal, flannel, lana, piele si blana.

Culorile ce au dominat podiumul pentru sezonul rece sunt in aria culorilor calde cu aspect pretios: auriu, bronz, arama, platina dar si nuante de verde smarald sau roz.

Casa de moda a readus in atentia fashionistelor rochiile coloana in stilul celor purtate de divele din epoca de aur a Hollywoodului. De asemenea, regasim fustele creion si pantalonii evazati.

Pentru colectia de toamna-iarna, casa de moda a apelat la putin accesorii. Cei doi designeri au apelat la genti plic si manusi pana la nivelul cotului, negre.

Un adevarat spectacol de moda, colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Badgley Mischka este un omagiu adus stralucirii de odinioara de la Hollywood. Parca ne smulge un oftat de nostalgie referitor la divele de altadata...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
bm1.jpg
bm10.jpg
bm11.jpg
bm12.jpg
bm13.jpg
bm14.jpg
bm15.jpg
bm16.jpg
bm17.jpg
bm18.jpg
bm19.jpg
bm2.jpg
bm20.jpg
bm21.jpg
bm22.jpg
bm23.jpg
bm24.jpg
bm25.jpg
bm26.jpg
bm27.jpg
bm28.jpg
bm29.jpg
bm3.jpg
bm30.jpg
bm4.jpg
bm5.jpg
bm6.jpg
bm7.jpg
bm8.jpg
bm9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii