Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

Marti, 28 Februarie 2012
Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorieTargul Ghidul Miresei a fost primul targ de nunti din Romania organizat in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo.

Cu peste 22.000 de vizitatori inregistrati in cele 3 zile, Targul Ghidul Miresei a devenit fara indoiala cel mai mare targ de nunti din istorie.

Maya Fashion, un important producator de rochii de mireasa, a declarat prin designerul Mariana Florea ca nu se asteptau sa mai simta vreodata atmosfera si volumul de vanzari din anii 2007-2008, dar ca la acest targ s-a intamplat imposibilul: “Sambata in jurul pranzului, am ramas fara contracte... am apelat la organizatori sa ne imprime inca 50 de contracte. Nu eram pregatiti pentru volumul vanzarilor pe care l-am avut”.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

Peste 200 de firme au expus in perioada 24 - 26 februarie 2012 cele mai variate si exotice oferte si servicii, de la nunti filmate 3D, papioane de ceramica, costume de ginere cu aplicatii din cristale, pantofi din piele de pisica de mare, la reduceri remarcabile de la 1000 de euro la 900 de lei la rochiile de mireasa.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

“Ghidul Miresei a organizat evenimentul asa cum ma asteptam, la modul cel mai profesionist. Ma bucur enorm ca am avut sansa de a participa la acest targ de nunti, cu adevarat cel mai mare targ de nunti din istorie.” a declarat Vasile Calofir, “actorul cu o mie de fete”. Vasile, alaturi de Collier.ro a prezentat vizitatorilor “Nunta Spectacol”, un concept nou in care nunta este pusa “in scena”, in concept adaptat la timpurile modern si complet diferit de nunta clasica devenita stereotip.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

Producatori internationali de rochii de mireasa in premiera pentru Europa de Est, spectacole culinare si de teatru, concert in premiera sustinut de CRBL, o parada de moda cu tinute semnate Cosmina Englizian in care modelele au fost cu mici vedete din familiile unor mari vedete, au fost doar cateva dintre atractiile pregatite de organizatori pentru vizitatorii.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

“Foarte buna organizarea, extrem de buna promovarea, iar asta s-a vazut clar in numarul record de vizitatori si implicit in numarul de clienti. Pentru firma noastra a fost fara indoiala cea mai buna participare pana acum la un targ de nunti. Expunem la targuri de multi ani si la aceasta editie am avut un numar record de clienti. Sincere felicitari organizatorilor.” a declarat Jeanneta Stiolica de la Elegance.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

“A fost extraordinar, niciodata nu ne-am fi asteptat la asa ceva, am avut vanzari record.” a declarat Alina Marin de la Isa D'orable, in prima zi dupa targ, in timp ce se afla la salon cu cliente de la targ venite deja la ultimele probe.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

Organizatorii, Revista si Portalul Ghidul Miresei.ro, vor reveni la sfarsitul lunii mai cu o noua editie a Targului Ghidul Miresei, organizata tot in Centrul Expozitional Romexpo.

Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

Te-ar putea interesa:
  • Weddingshow - Targ de nunti

    Expo 24 va invita la Weddingshow, expozitie ce va reuni agentii organizatoare de nunti / evenimente / petreceri, distribuitori si producatori de imbracaminte si incaltaminte specifica ( rochii de mireasa, costume, pantofi, etc. ), bijuterii / verighete, flori si aranjamente florale, sunet si lumini pentru evenimente, si in general tot ceea ce tine capitolul organizare de nunti / evenimente.

  • Clipe Magice - primul targ de nunti din 2009

    Primul targ de nunti din anul 2009 va fi organizat la Timisoara de catre Agentia "Clipe Magice". Targul isi propune sa ofere vizitatorilor solutii complete si de calitate pentru organizarea unei nunti reusite. In 9, 10 si 11 ianuarie, la Bega Shopping Center sunt asteptati peste 5.000 de vizitatori din vestul tarii, interesati de ultimele tendinte in materie de nunti.

  • Demonstratii practice de realizare a bijuteriilor, la un targ de nunti

    O casa de bijuterii din Targu Mures a anuntat ca va face demonstratii practice de realizare a bijuteriilor, in cadrul celei de-a doua editii a expozitiei "Nunta Noastra", care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, transmite corespondentul MEDIAFAX .

  • Expo Ideal Mariaj - cel mai important targ de nunti din 2011

    Expo Ideal Mariaj, desfasurat intre 28 si 30 ianuarie la Romexpo, a fost un adevarat success, bucurandu-se de o atentie speciala din partea vizitatorilor. Evenimentul s-a impus pentru a sasea oara consecutiv ca cel mai important targ de nunti din Romania.

  • Cand nu se fac nunti in 2011

    Daca iti planuiesti nunta pentru anul viitor, citeste mai intai acest articol pentru a fi sigura ca iti alegi corect data pentru ziua cea mare. Nuntile la crestini ortodocsi nu se pot face in orice perioada a anului, asa ca este recomandat sa te informezi inainte sa stabilesti ziua ceremoniei religioase sau sa rezervi localul pentru petrecere.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii