Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ralph Chado Rucci prezinta colectia de toamna-iarna

Miercuri, 29 Februarie 2012
Ralph Chado Rucci prezinta colectia de toamna-iarnaEleganta, luxoasa, si plina de stil, colectia de toamna-iarna 2012/2013 Ralph Chado Rucci se concentreaza pe materiale pretioase, scumpe si pe forme care sa scoata in evidenta silueta feminina.

 Regasim multa blana si piele, imbinate intr-un mod elegant cu materiale fine ca chiffon sau matase. Rochiile de seara emana senzualitate.

Lungimile folosite de designer sunt mini, midi si maxi iar materialele sunt extrem de diversificate, constand in piele, bumbac, blana, matase, nylon, tweed, lana, jerse, tul, catifea, paiete, chiffon, pene si casmir.

Culorile pretioase din colectia de toamna-iarna, pe langa alb si negru, regasim nuante superbe de bej, camel, roz pal, crem, tobacco, rosu, caramiziu sau oranj.

Creatiile lui Rucci sunt redate in diferite forme, pentru diferite femei. De la rochii senzuale in forma de sirena, la jucausul si enigmaticul kimono.

Accesoriile utilizate de designer pentru colectia de toamna-iarna consta in cizme inalte din piele, manusi din piele, centuri, pantofi cu platforma si fulare din blana sau chiffon.

Eleganta, rafinamentul, stilul si clasa din colectia de toamna-iarna a designer-ului Ralph Chado Rucci este una ce poate cuceri orice fashionista care se regaseste in aceste calitati...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

r1.jpg
r10.jpg
r11.jpg
r12.jpg
r13.jpg
r14.jpg
r15.jpg
r16.jpg
r17.jpg
r18.jpg
r19.jpg
r2.jpg
r20.jpg
r21.jpg
r22.jpg
r23.jpg
r24.jpg
r25.jpg
r26.jpg
r27.jpg
r28.jpg
r29.jpg
r3.jpg
r30.jpg
r4.jpg
r5.jpg
r6.jpg
r7.jpg
r8.jpg
r9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii