Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Zac Posen prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Joi, 01 Martie 2012
Zac Posen prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Eleganta dusa la extrem este semnatura lui Zac Posen pentru colectia de toamna-iarna 2012/2013. Tinute de covorul rosu, perfecte pentru o diva din alta era, cu o atingere in stilul anilor '40, inspirate din cultura japoneza dar filtrate prin nebunia contagioasa a Hollywoodului.

Designer-ul s-a lasat influentat de arta teatrala, de viata de film si de frumusetea absoluta, creatiile sale fiind pentru variante moderne ale lui Joan Crawford, Rita Hayworth sau Ava Gardner.

Posen a folosit fuste pana la nivelul genunchiului si rochii de seara lungi pana in pamant. Materialele utilizate de designer consta in matase, blana si voal.

Gama cromatica din colectia de toamna-iarna Zac Posen este diversificata si inspirata de arta asiatica: regasim atat influente japoneze cat si influente chinezesti. Culorile recomandate pentru sezonul rece 2012/2013 sunt bleumarin inchis, rosu, verde smarald, oranj deschis, gri, alb, bej, crem, auriu si negru.

Podiumul de moda a fost asaltat de rochii in stilul anilor '40, rochii cu umeri proeminenti, cape, rochii de seara, decoltate, in forme de sirene sau cu bustiere si fuste enorme, cu cerc.

Accesoriile utilizate in colectia de toamna-iarna consta in sandale din satin, cu barete in jurul gleznei si centuri in stil japonez, prinse in talie.

Show-ul de moda al lui Zac Posen a dus eleganta la un alt nivel, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data... Nu ramane decat sa va cucereasca si pe voi, intocmai cum a facut si cu revistele de moda prin aceasta colectie!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
z1.jpg
z10.jpg
z11.jpg
z12.jpg
z13.jpg
z14.jpg
z15.jpg
z16.jpg
z17.jpg
z18.jpg
z19.jpg
z2.jpg
z20.jpg
z21.jpg
z3.jpg
z4.jpg
z5.jpg
z6.jpg
z7.jpg
z8.jpg
z9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii