Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Laurent Tourette prezinta tenditele de sezon in hair-style

Luni, 05 Martie 2012
Laurent Tourette prezinta tenditele de sezon in hair-styleLaurent Tourette, a lansat la Paris in luna februarie, tendintele sezonului primavara-vara 2012, in cadrul show-ului Haute Coiffure Française.

Laurent Tourette a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv si s-a numarat printre cei 9 hair-stylisti care au relizat show-ul Haute Coiffure Française.

Pentru paleta de culori abordata pentru acest sezon, se opteaza pentru nuantele de blond-cenusiu si suvitele.


In ceea ce priveste tunsorile, acestea sunt extreme, cu parul foarte lung sau cu parul tuns bob.

Parul lung


„Tunsorile abordeaza parul foarte lung fiind imbinate cu tunsorile bob, care sa confere un aspect cat mai natural. Parul este lasat lung, drept, iar bretonul este cel mai lucrat avand elemente din tunsoarea bob, astfel incat sa se potriveasca in jurul fetei. Pentru acest tip de tunsoare, bretonul va fi lasat lung, peste sprancene”, (Laurent Tourette).

Parul scurt


„Se recomanda o abordare a tunsorilor bob. Astfel, tunsoarea va fi cu breton rotund, ceafa filata si scurta. In centru, firul de par este lasat mai lung cat sa acopere partea de sus a fetei, (Laurent Tourette).

Laurent Tourette prezinta tenditele de sezon in hair-style

Tendinte barbati


„In acest sezon raman in continuare, favorite, coafurile cu parul lung. Tunsorile sunt cu taieturi neregulate, care confera un aspect usor dezordonat, cu volum”, (Laurent Tourette).

Haute Coiffure Française


Haute Coiffure Française  este un eveniment bianual de mare amploare, care are loc la Paris si la care participa peste 4000 de hair-stylisti din 45 de tari invitate. Evenimentul este al doilea din lume axat pe aceasta tematica. Prima editie Haute Coiffure Française a avut loc inca din anul 1945 si se desfasoara la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe baza de invitatie. Urmatoarea editie la care va participa hair-stylistul Laurent Tourette, va avea loc in luna septembrie a acestui an, cand vor fi prezentate tendintele pentru sezonul toamna-iarna 2012.

Laurent Tourette


A  venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.

Laurent Tourette prezinta tenditele de sezon in hair-style

Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau, alaturi de o echipa de profesionisti, intr-o vila cocheta in centrul Bucurestiului, pe strada Argentina nr. 50 (colt cu strada Paris). Clientii salonului pot beneficia de servicii variate de infrumusetare, coafura-frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica-tratamente, etc.

Mai multe detalii despre salon, servicii si preturi, puteti gasi pe www.laurenttourette.ro
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Hair-style Trends in aceasta toamna

    Tendintele in materie de hair-style pentru acest sezon nu pot fi definite de o singura directie. Daca simtiti nevoia unei schimbari radicale de look, sezonul de toamna iarna 2008-2009 este momentul perfect pentru o vizita la un hair-stylist. Marile case de moda au pregatit o paleta vasta de culori, forme si coafuri pentru acest sezon

  • Tunsori de sezon. Vezi ce se poarta in materie de hair styling in aceasta primavara

    Ce si cum se poartain acest sezon in materie de hair styling, care sunt liniile, tunsorile siculorile acestei perioade? Hair stylist-ul timisorean Samy Dragomir, impreunacu echipa sa, Sergiu, Raluca si Alina, prezinta pentru www.tion.ro ce se poarta in materie de frezein aceasta perioada.

  • Nivea Hair prezinta noua colectie toamna-iarna 2011

    Colectia toamna-iarna 2011 este creata de Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care and Styling

  • Yves Saint Laurent s-a stins din viata

    Creatorul de moda francez Yves Saint Laurent, simbol cultural al secolului al 20-lea, care a revolutionat tinutele feminine, a murit, duminica, la varsta de 71 de ani, informeaza Reuters. Cauza mortii nu a fost facuta publica, dar Saint Laurent suferea de mai multe probleme de sanatate, printre care se numarau o depresie grava si dependenta de alcool.

  • Yves Saint Laurent 2010: "Utilitarian Chic"

    Colectia de primavara-vara 2010 prezentata de Stefano Pilati pentru Yves Saint Laurent se remarca prin caracterul eterogen, care alatura influente din anii '70 cu elemente provocatoare in stilul anilor '90 si trasaturi tipice minimalismului utilitar.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii