Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

Luni, 05 Martie 2012
7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de OscarTe-ai  gandit vreodata ce ai purta la o petrecere de Oscar?

Am pregatit pentru tine cateva idei pentru tinute uimitoare demne de un astfel de eveniment.

De fapt, am gasit 7 vedete pline de stil care iti vor prezenta aceste tinute, de la Alexa Chung la Delta Goodrem la Elizabeth Banks pana la Petra Nemkova. Toate aceste vedete au purtat tinute uluitoare aurii din care te poti inpira.


Si din moment ce statueta de Oscar este aurie, aceasta culoare pare cea mai potrivita.

Urmareste toate detaliile sclipitoare in imaginile de mai jos.

Elizabeth Banks


7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

Daca vrei sa fii super eleganta, atunci inspira-te din rochia cu detalii aurii semnata Emilio Pucii a lui Elizabeth Banks. Alege o rochie mini cu maneci scurte asemanatoare, pe care sa o asortezi cu sandale in aceeasi culoare si vei fi umitoare.

Alexa Chung


7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

Pentru un eveniment elegant poti alege si o rochie stralucitoare cu maneci lungi, asemenea celei purtate de Alexa Chung la o petrecere Elle din Londra. Finiseaza look-ul cu o pereche de balerini plati pentru a emana o eleganta casual precum Alexa.

7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

Pentru a mentine lucrurile casual precum Alexa, asorteaza o camasa cu o pereche de pantofi aurii cu platforma. Sau asorteaza camasa cu o fusta neagra de piele si finiseaza look-ul cu o pereche de pantofi aurii.

Kristen Bell


7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

O rochie mini cu paiete este o alta optiune fabuloasa pentru o petrecere de Oscar. Mai ai nevoie de un cardigan feminin, de orice culoare, asemanator celui purtat de Kristen Bell si de o pereche de pantofi contrastanta de culoare visinie.

Delta Goodrem


7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

O alta modalitate de a adauga putina stralucire tinutei tale este asortarea unui blazer metalic cu o pereche de pantaloni scurti de piele asemenea lui Delta Goodrem. Sau daca e racoare poti incerca si o pereche de pantaloni de piele lunga.

Petra Nemcova


7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

O poseta aurie, precum cea din imagine, este o alta modalitate de a adauga putina stralucire tinutei tale. Petra a ales sa asorteze jacheta si pantalonii khaki cu un top si o pereche de pantofi galbeni.

Kelly Rutherford


7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

Daca iti doresti un detaliu auriu mai subtil, urmeaza exemplul lui Kelly Rutherford si alege un top asemanator cu cel din imagine. Poarta-l cu o pereche de blugi albi sau negri si finiseaza look-ul cu o pereche de pantofi nude.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
 
Te-ar putea interesa:
  • Revelion 2009: tinute aurii

    Vrei sa fii speciala in noaptea dintre ani? Opteaza pentru o tinuta aurie, care iti va aduce stralucirea si feminitatea de care aveai nevoie! Din satin, matase si avand diferite aplicatii de pietre semi-pretioase sau strasuri, rochia de seara in nuanta aurului te va transforma in cea mai seducatoare Eva de pe acest Pamant.

  • Accesoriile aurii: must-have-ul Revelionului

    Fie ca-ti petreci Revelionul acasa, in familie sau la un restaurant select alaturi de prieteni si colegi, trebuie sa fii eleganta si moderna. Indiferent daca tinuta ta este casual sau pretentioasa, tu trebuie sa fii regina serii! Doar vrei sa ai o seara exceptionala, nu?

  • 5 Accesorii aurii pentru Par

    La inceputul acestui an am vazut raspandirea acestui trend pentru manichiura, iar acum accesoriile aurii de par au devenit un must have la evenimetele mondene, sub forma de banderole sau simple brose pentru par.Daca vreti sa impresionati cu o coafura accesorizata, inspirati-va de la urmatoarele vedete.

  • Machiaj in Nuante aurii inspirat de Scarlett Johansson

    Culorile folosite pentru machiajul ochilor actritei Scarlett Johansson ne aduc aminte de un cocktail, tequila sunrise.Actrita a purtat acest look la Premiile Oscar 2012: “Nu am vrut ca machiajul sa se asorteze cu rochia, iar aceste nuante aurii scot in evidenta ochii verzi a lui Scarlett”, a declarat make-up artistul Ceciliato, cel care a realizat machiajul.Daca nu ati avut inca parte de un concediu in care sa obtineti un broz frumos, acest machiaj va aduce putin soare look-ului vostru prin nuante aurii rosiatice.Puteti obtine acest look doar prin cativa pasi simpli, dupa aplicarea fondului de ten.

  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii