Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Isabel Marant prezinta colectia de primavara 2012

Marti, 06 Martie 2012
Isabel Marant prezinta colectia de primavara 2012“Este o colectie de primavara foarte optimista. Un geamantan umplut de o femeie care calatoreste in jurul lumii”, a declarat Isabel Marant, gesticuland spre Arizona Muze, care purta un pulover gigant (de fapt o rochie pulover) tricotata in dungi in mai multe culori.

“Si este o colectie de primavara putin artistica. Materialele folosite au fost produse de artizanat vopsite si tricouri decupate. Este o colectie vesela pentru zile insorite!”.

Publicul parca s-a topit in fanteziile tineretii si libertatii oferite de colectia de primavara a lui Isabel Marant, in posibilitatea de a-si infasca propriile geamantane umplute cu creatiile designerului: jachete utilitare, tricouri sportive si blugii skinny si a porni la drum.

Cu toate acestea bagajele ar fi destul de usoare intrucat rochiile lui Isabel Marant sunt aproape la fel de stramte si scurte ca si costumele de baie. Caracteristicile sunt valabile si pentru tinutele de seara: creatii scurte, argintii, drapate intr-ul fel de tapiterie folclorica si cu bucati de dantela aruncate peste orice.

Intr-un fel, Isabel Marant este una dintre cele mai autentice voci din industria modei la momentul de fata, cel putin in segmental casual, sa zicem echivalentul francez a lui Alexander Wang in New York. Insa Isabel Marant are propria eleganta feminina care functioneaza perfect.

Pentru ea totul se reduce la tocul inalt (de data aceasta la o pereche de sandale cu lanturi argintii la glezne, garantate sa devina un obiect fetis in sezonul ce urmeaza) dar in acelasi timp reuseste sa ramana fidela acelei modalitati hippie, dar sexy de a confectiona.

Ea are cateva elemente definitorii precum blugii si jachetele scurte matlasate, create din denim si broderii. Fiecare element este accesibil si purtabil pentru orice femeie din orice colt al lumii. Astfel Isabel Marant are motive sa fie optimista, aceasta colectie de primavara va avea succes!

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
37.jpg
38.jpg
4.jpg
40.jpg
42.jpg
44.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Katie Holmes in botine Isabel Marant

    Inca din vara Katie Holmes si-a facut aparitia incaltata in botine Isabel Marant. Versatilitatea acestora ne-a facut sa ne indragostim pur si simplu de ele. Aceste botine de piele intoarsa pot fi purtate cu usurinta atat cu fuste cu imprimeuri cat si cu blugi skinny.
     

  • Miranda Ker in Pantaloni scurti Isabel Marant

    In aceasta vara avem o gramada de posibilitati de a purta pantaloni scurti, si una dintre variantele noastre preferate este modul sofisticat in care ii poarta Miranda Kerr.

  • Miu Miu prezinta colectia de primavara 2012

    Ce poti sa faci daca esti designerul desemnat sa prezinte ultima colectie din lungul sir al prezentarilor de primavara, in ultimul oras, pentru o audienta care a urmarit numai defilari de moda timp de patru saptamani, pe manechine tinere, care au ajuns intr-un punct in care sunt atat de obosite incat le aluneca machiajul de pe fata?Ei bine, incerci sa apuci ultimele ramasite de atentie pe care publicul le mai are si incerci sa le faci o sinteza a sezonului. Exact asta a facut si Miuccia Prada pentru colectia de primavara Miu Miu, un brand care a avut un adevarat success pe podium datorita rochiilor inspirate din anii ’40 si pantofilor stralucitori in sezonul de toamna 2011.

  • The Row prezinta colectia de primavara 2012

    Este usor sa intri in reveria primaverii atunci cand urmaresti colectia pala, diafana si aerisita prezentata de The Row. Cu toate ca locatia aleasa pentru prezentarea colectiei de primavara a fost o pivnita fara ferestre din New York, Ashley si Mary Kate Olsen au reusit sa evoce sentimentul zilelor scaldate de soare si o atitudine lipsita de efort printr-o colectie centrata pe formele tunicilor stratificate peste pantaloni din materiale transparente brodate cu margele stalucitoare, asortate cu sandale joase.

  • Rodarte prezinta colectia de primavara 2012

    Pentru colectia din sezonul trecut, Kate si Laura Mulleavy au fost inspirate de campiile americane scaldate de soare si lumea prezentata de filmul “Days of Heaven”.In acest sezon, acestea raman tot in aer liber, insa cu destinatia campiilor provensale umplute de floarea soarelui create de imaginatia neinfranata a lui Vincent van Gogh.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii