Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Marc by Marc Jacobs prezinta colectia de primavara 2012

Duminica, 11 Martie 2012
Marc by Marc Jacobs prezinta colectia de primavara 2012Cu toate ca erau 100 de grade in primul rand la prezentarea Marc by Marc Jacobs, noua “protejata” a designerului, Elle Faninng, a rezistat eroic.

Imbracata intr-o rochie tricou colorata, ea a fost cea mai cool prezenta din incapere, din toate punctele de vedere.

Poate ca stia ca lucrurile aveau sa devina si mai “fierbinti”.

Rochia portocalie neon ce a deschis prezentarea a fost urmata de un lung sir de nuante de foc, nuante fosforescente verzi si nuante roz ametitoare revarsate pe podium. Pentru a-si proteja “armata” eleganta de culoriile uimitoare, Marc Jacobs si-a echipat manechinele cu ochelari de soare Lucite.

Colectia de primavara
a fost curatata de imprimeurile vazute pana acum in prezentarile de primavara concentrandu-si atentia pe liniile dinamice sportive. Aceste nuante solide, saturate, au fost extreme de bine potrivite cu rigoarea utilitara a pantalonilor khaki si a hanoracelor cu gluga maro.

Iar peplumul, laitmotivul sezonului, a imprumutat o atitudine jucausa cusaturilor materialelor techno.

Colectia de primavara a fost golita de orice referinta istorica. Marc Jacobs isi gaseste placere in a crea haine ce unesc o singura generatie, identificand exact momentul potrivit din trecutul sau vestimentar, necesar pentru a se revizui si a se reimprospata.

In colectia de primavara 2012 designerul vorbeste direct cu copiii cool a generatiei Marc by Marc Jacobs din acest moment. Intr-un an, cand cele mai chic si mai neasteptate aparitii de pe covorul rosu vor veni din partea lui Fanning si a altor membre ale generatiei sale, cand aceste impulsuri adolescentine vor primi un rafinament aparte.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
4.jpg
40.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg
44.jpg
45.jpg
46.jpg
47.jpg
48.jpg
49.jpg
5.jpg
50.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Marc by Marc Jacobs prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    In colectia de toamna-iarna 2012/2013 Marc by Marc Jacobs, s-a putut constata un "abandon" al stilului, grunge, vintage si urban, in favoarea unei linii mai elegante, cu o nuanta usor "geeky" in stilul preppy.

  • Marc Jacobs prezinta colectia de primavara 2012

    Cele 46 de manechine care au prezentat colectia de primavara a lui Marc Jacobs au fost dezvaluite din spatele unei cortine aurii, invitand parca la cabaret.Podiumul de lemn si structurile centrale invaluite in lumina au informat publicul asupra siluetei generale a colectiei de primavara, precum talia joasa a rochiei camasa intr-o forma indefinita. Decorul a oferit si o eleganta suprema croielii clasice si fermecatoare folosite de Marc Jacobs, fiind subliniata si de aventurile vestimentare futuristice ce au urmat.

  • Colectia de primavara 2012 a lui Marc Jacobs a fost furata pe tren!

    Alertati politia modei!Colectia de primavara 2012 a lui Marc Jacobs a fost furata in intregime de pe un tren care pleca din Paris. Mostrele colectiei urmau sa fie prezentate editorilor in cadrul zilei presei organizate de casa de moda.

  • Colectia Little Marc Jacobs

    Prima saptamana a modei pentru copii, Global Kids Fashion Week, care a avut loc la Londra a cucerit mamicile care sunt preocupate si de stilul micutilor lor. Imbracate dupa ultimele tendinte ale modei si insotite de copii cu hainute adorabile, mamicile “au luat cu asalt” Freemason’s Hall din Covent Garden, platind chiar si 100 de lire pe bilet, pentru a sta in primul rand.

  • Marc Jacobs, primavara - vara 2009

    O colectie boema, realizata in stilul Mary Poppins este ceea ce propune designerul Marc Jacobs pentru sezonul primavara - vara 2009. Astfel, daca stilul tau se potriveste cu cel al anilor '60, tinutele purtand semnatura designerului american te vor incanta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii