Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Agyness Deyn va colabora cu Dr. Martens pentru colectia de toamna

Joi, 15 Martie 2012
Agyness Deyn va colabora cu Dr. Martens pentru colectia de toamnaCu toate ca Agyness Deyn nu este atat de tanara precum sustine (modelul de 29 de ani a recunoscut recent ca a mintit cu privire la varsta ei reala in toti acesti ani), ea este imaginea designerului preferat al tinerilor rebeli, Dr. Martens.

In plus, modelul va colabora cu brandul pentru o noua colectie de haine, incaltaminte si accesorii.

Brandul se potriveste foarte bine cu mine, intrucat sustine caracterul puternic si permite formarea propriei identitati”, a declarat Deyn. Agyness a fost vazuta purtand bocancii Doc Martens atat pe strazile Londrei cat si pe covorul rosu.

Agyness Deyn va colabora cu Dr. Martens pentru colectia de toamna

Agyness Deyn va colabora cu Dr. Martens pentru colectia de toamna

Agyness Deyn va colabora cu Dr. Martens pentru colectia de toamna

Colectia Agyness Deyn pentru Dr. Martens va fi lansata abia in toamna, iar noi suntem extrem de nerabdatoare sa aflam ce va include. Daca ne bazam pe reclamele mai vechi precum cele de mai sus, precum si pe stilul de strada punk al lui Agyness, ne putem astepta la decupaje, blugi skinny, jachete de piele si sosete albe.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Agyness Deyn

    Pe nimeni nu surprinde faptul ca Agyness Deyn este adorata de atat de multi designeri. Intr-un timp a fost muza lui Lagerfeld, insa, pe parcurs a decis sa isi indrepte cariera spre altceva. Nu stim daca decizia este definitiva. Ce stim insa, e faptul ca vedeta are un stil al ei, inconfundabil si este o sursa de inspiratie pentru foarte multe fashioniste si chiar si pentru alte vedete.

  • Apartamentul lui Agyness Deyn, cool sau ciudat?

    Trebuie sa incep cu faptul ca o ador pe Agyness Deyn. Vibratia ei punk, cool a fost o influenta pentru tinere de pretudindeni si nu poti vorbi despre stil fara sa o mentionezi pe ea sau frizura ei pixie. Cu toate ca stie sa se imbrace, sa prezinte, si poate chiar sa cante, Agyness Deyn ar avea nevoie de cateva sfaturi serioase in materie de decoratiuni interioare.

  • Agyness Deyn - de la fast - food la catwalk

    Agyness Deyn, pe numele ei adevarat Laura Hollins este considerata unul dintre cele mai pretioase modele ale fashion-ului actual, precum si o adevarata emblema a culturii urbane britanice.

  • Colectia Hermes pentru toamna 2008

    Casa de moda Hermes propune, pentru toamna 2008, o colectie fermecatoare, dominata de nuantele pamantului.

  • Colectia Chloe pentru toamna 2008

    Toamna 2008 vine vesela si plina de culoare, daca dam crezare creatiilor lui Paulo Melim Andersson pentru casa de moda Chloe.

Mesaje (2) »
...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 20, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas. <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> Swiss refers to not the nation of manufacture <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> , but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.

...
scris de replica watches sold in the usa, January 01, 2014

Rare to find any place else <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>replica patek philippe</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap replica watches for sale</a> Takes a handful of month until it emits the reccommended synthetic version niche.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii