Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofii in culori vii de la Deichmann, de nelipsit din orice garderoba

Luni, 19 Martie 2012
Pantofii in culori vii de la Deichmann, de nelipsit din orice garderobaPrimavara a adus in magazinele Deichmann o noua colectie colorata de pantofi care sa se asorteze cu vremea frumoasa de afara.

E timpul sa ascundem in dulapuri cizmele imblanite si hainele groase in culori mohorate si sa scoatem la plimbare articolele de incaltaminte must-have ale sezonului: pantofii decupati, in culori vii.

In magazinele Deichmann veti gasi modele de pantofi in ton cu ultimile tendinte din lumea modei. 

Pantofii cu platforma, toc subtire, toc bloc, sau sandalele cu talpa ortopedica cu impletituri sunt ultimul trend aparut pe podiumuri, in colectiile de primavara 2012 ale celor mai celebri designeri (Jimmy Choo, Louis Vuitton sau Ralph Lauren).

Pantofii in culori vii de la Deichmann, de nelipsit din orice garderoba

Pentru a completa o tinuta casual sunt numai buni pantofii de la Catwalk, in doua nuante diferite de albastru, care cu siguranta nu vor trece neobservati. Pot fi purtati la o plimbare in parc sau chiar si la serviciu, fiind comozi datorita platformei si tocului gros. Au aspect velur, material elegant, dar nu foarte pretios, care poate da un plus de stil chiar si unei tinute banale.

Pantofii in culori vii de la Deichmann, de nelipsit din orice garderoba

Femeile care vor sa adopte o tinuta mai eleganta  pot opta pentru o pereche de pantofi cu toc cui, rosii sau negri. Va recomandam pantofii rosii, peep-toes, de la Catwalk, tot din velur si cu platforma ascunsa. Sau o pereche la fel de eleganta, dar mai sobra, din satin negru cu insertii bej, marca Graceland. 

Pantofii in culori vii de la Deichmann, de nelipsit din orice garderoba

Deichmann va asteapta in vizita, pentru o primavara plina de culoare si stil, cu modele noi si diverse de incaltaminte, la preturi accesibile.

Te-ar putea interesa:
  • Deichmann iti ofera un strop de romantism pentru orice tinuta

    Moda anilor ’50 revine anul acesta pe podiumuri, iar flower printul nu lipseste din colectiile nici unei mari case de moda. Florile sunt simbolul frumusetii si al feminitatii. De ce sa nu profitam si sa nu le purtam in fiecare zi cu noi, pe haine, genti sau chiar pe pantofi?

  • 5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

    Daca analizam prezentarile de primavara 2012 este destul de dificil sa alegem cele mai remarcabile nuante. Insa acest lucru nu ne va opri din a purta cele mai feminine, luminoase si magulitoare culori de primavara pentru siluetele noastre.Am adunat cateva optiuni universal valabile si versatile din prezentarile de primavara pentru a le incerca.Prima alegere: doze de violet. Nuantele secundare cool de mov si levantica evidentiaza caldura tenului tau precum si culoarea ochilor, iar culoarea este extrem de feminina.

  • Alb vs. Culori - Tendinte culori 2011

    Albul s-a regasit mereu pe podium in perioada estivala, dar in acest sezon reprezinta una dintre principalele tendinte. Albul a fost adoptat in toate stilurile, de la cel sport al lui Alexander Wang la stilul romantic din colectia Dolce&Gabbana sau minimalismul lui Calvin Klein.

  • Bentitele - un must have in garderoba ta

    Bentitele de par se pastreaza ca un must have in orice garderoba inca din sezoanele trecute, iar acest lucru nu este de mirare, deoarece nu doar ca sunt foarte practice, dar iti pot schimba look-ul complet atunci cand parul nu vrea sa te asculte sau cand vrei sa fii deosebita.

  • Detoxifica-ti garderoba!

    Vara este pe sfarsite si zilele in care ne mai putem bucura de rochitele si sandalele acestui sezon sunt numarate. Zeci de tricouri, fustite, pantaloni scurti sau maieuri vor trece curand in planul doi, pentru a face loc in garderoba hainelor de toamna. Dar aceasta rocada ne da tuturor batai de cap, nu-i asa? Inainte de a incepe sa-ti umpli dulapurile cu haine groase, citeste sfaturile noastre.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii