Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Miranda Kerr II

Marti, 20 Martie 2012
Stil de vedeta, Miranda Kerr IIMiranda Kerr este o prezenta constanta in topurile "Best dressed" realizate de revistele de specialitate, iar acest lucru nu face decat sa ne faca sa vrem mai mult din stilul de vedeta al modelului.

Miranda iubeste confortul, insa adora tocurile. In functie de situatie, stie mereu ce gen de vestimentatie sa abordeze, adaugand mereu elemente ce ii scot tinuta in evidenta.

Denimul este in trend in acest sezon, iar fustele din denim sunt hot hot hot! Miranda poarta o fusta mini din denim, o bluza din matase transparenta, lejera si un sacou casual cambrat, aproximativ de lungimea fustei. Botinele maro din piele intoarsa si geanta XXL, din piele, in stil postas, completeaza perfect look-ul casual chic adoptat de frumoasa Miranda.

Stil de vedeta, Miranda Kerr II

In aceeasi categorie hot a trend-urilor din acest sezon este si camasa-jacheta din denim. Modelul o poarta in combinatie cu o camasa alba larga, asimetrica, leggings negri si botine cu tocuri joase. Sa nu uitam de accesorii, in acest caz, o palarie foarte simpatica, in nuanta de crem, perfecta temei casual abordata in tinuta.

Stil de vedeta, Miranda Kerr II

Pentru zilele mai friguroase, Miranda apeleaza la un palton cu un imprimeu haios, o pereche de blugi skinny si botine cu toc inalt si subtire. Modelul prefera gentile incapatoare, din piele, fiind chic si foarte practice.

Stil de vedeta, Miranda Kerr II

Miranda Kerr arata absolut senzational in cizmele 3/4 din piele, combinate cu fusta mini din stofa si camasa alba cu buline violet, din matase. Modelul poarta si un trench cu maneci mai scurte decat cele avute de camasa, efectul fiind mai stylish.

Atentie insa, pentru un astfel de look este necesar sa pastrezi limita decentei, altfel risti sa cazi intr-o arie usor vulgara. Ca stil de vedeta, Miranda se remarca prin amestecul de stiluri foarte reusit, ca si in acest caz: business si rock'n'roll.

Stil de vedeta, Miranda Kerr II

Miranda Kerr ne-a oferit din nou oportunitatea de a ne inspira putin din stilul de vedeta fascinant pe care il poseda... Spor la shopping, fetelor!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Miranda Kerr

    Miranda Kerr are cam tot ce si-ar putea dori o femeie. O familie frumoasa si fericita, o cariera de top model Victoria’s Secret si un fizic de invidiat. Cariera de model dar si bunul gust o ajuta pe Miranda sa faca de fiecare data alegerile potrivite in materie de vestimentatie.

  • Profil de manechin, Miranda Kerr

    Miranda Kerr a devenit primul model australian care a semnat un contract cu Victoria's Secret.De asemenea, a fost si imaginea Maybelline si Arden B si a defilat pentru designeri de mare renume ca Phillip Lim, Betsey Johnson si multi altii.

  • Tinuta zilei, Miranda Kerr

    Tinuta zilei de astazi ne este oferita de frumoasa Miranda Kerr, Ingerul Victoria's Secret care a facut ravagii pe podium la doar cateva luni dupa sarcina.

  • Tinuta Zilei, cu Miranda Kerr

    Miranda Kerr este cea care ne readuce tinuta zilei de astazi intr-o maniera chic, sofisticata si extrem de stylish.

  • Miranda Kerr si secretul frumusetii ei

    Miranda Kerr datoreaza frumusetea ei impecabila uleiului de nuca de cocos. Nu trece nici o zi fara ca supermodelul sa foloseasca uleiul de nuca de cocos.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii