Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bijuterii de primavara de la DKNY

Miercuri, 21 Martie 2012
Bijuterii de primavara de la DKNYCe aduce mai mult a primavara decat rochiile, bluzele si accesoriile cu motive florale.

Zilele acestea doua branduri renumite, DKNY si Bauble Bar au lansat colectia de bijuterii la care au colaborat.

Aceasta are ca elemente principale florile si lanturile si este formata din noua bijuterii minunate, cercei, bratari si lanturi, cu preturi cuprinse intre 40$ si 320$.



Bijuterii de primavara de la DKNY

Bijuteriile sunt fabuloase in special cele florale, care dau oricarui look aerul de primavara necesar in aceasta perioada.

Bijuterii de primavara de la DKNY

Bijuterii de primavara de la DKNY

Bijuteriile pline de culoare si nuante de auriu, au fost create pentru a se asorta perfect cu colectia DKNY de primavara 2012. Aceasta colectie, asemenea bijuteriilor este insiprata din arta lui Jackson Pollock prin motivele florale si prin linii.

Bijuterii de primavara de la DKNY

Bijuterii de primavara de la DKNY

Chiar daca nu achizitionati bijuterii din acesta colectie, noi credem ca merita sa va inspirati si sa purtati accesorii asemanatoare in aceasta primavara.

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • DKNY – actrita Ashley Greene este noua imagine DKNY

    Dupa Hilary Duff si Alexa Chung, a venit randul vedetei din franciza Twilight, actrita Ashley Green, sa infatiseze noua imagine a brandului DKNY, in campania pentru sezonul de primavara 2012.

  • Bijuterii..de primavara

    A sosit primavara si trebuie sa fim mai feminine ca niciodata! Fie ca adoptati stilul elegant sau sport, o tinuta nu este completa, daca nu este accesorizata. Care sunt tendintele in materie de bijuterii? Primavara aceasta avem la dispozitie o gama variata de culori si forme, potrivite fiecarui stil sau personalitate.

  • Konstantino - bijuterii primavara 2008

    Nascut in Grecia, designerul Konstantino a fost influentat de trecutul sau, in confectionarea bijuteriilor. Astfel, colierele, pandativele, cerceii, inelele si bratarile sunt realizate manual, si reprezinta un stil unic: bizantinul intr-o maniera moderna si contemporana.

  • Bijuterii cool in primavara - vara 2008

    Vrei sa fii eleganta si feminina? Accesorizeaza-ti tinuta cu cele mai in voga bijuterii si vei da clasa tuturor femeilor. Ce nu trebuie sa-ti lipseasca? 

  • DKNY prezinta Colectia Resort 2013

    Intoarcerea la negru a celor de la DKNY a lovit exact centrul AND-ului brandului pentru toamna, in special in cazul articolelor pentru oras. Mica rochie neagra, o piesa apreciata de multe creaturi urbane tinere, a introdus cu usurinta acest mesaj in colectia resort.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii