Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Diane Von Furstenberg prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Marti, 27 Martie 2012
Diane Von Furstenberg prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Adevaratul star de la Saptamana Modei din New York a fost Diane von Furstenberg, cu colectia de toamna-iarna 2012/2013. Designer-ul a adus in lumina puterea emanata de eleganta unei femei.

Rafinamentul colectiei este redat intr-o maniera chic in stilul inconfundabil Diane von Furstenberg. Colectia reda trasaturile de baza ale designer-ului, caracterizandu-se printr-o eleganta senzuala, energie pozitiva, cu un sarm captivant si nu in ultimul rand, inteligenta.


Pentru colectia de toamna-iarna, Diane a colaborat cu Yvan Mispelaere, scotand in evidenta latura delicata a look-ului Furstenberg.

Fustele sunt lungi pana la nivelul genunchiului. Materialele utilizate consta in lana, crep, piele de oaie, matase, paiete si satin.

Culorile din sezonul rece au impresionat prin veselia si intensitatea lor. Diane a apelat la nuante de roz, rosu, mov, bleu deschis, lime, bej, turquoise si fuchsia.

Podiumul de moda a fost dominat de rochii fluide, paltoane oversized, fuste creion, bluze imprimate, pantaloni cu talie inalta si rochii de seara cu aspect de tunici, in culori vibrante.

Ca si accesorii, designerii au folosit pantofi cu toc subtire, plicuri si genti cu design futurist si manusi lungi din piele.

Diane von Furstenberg, asistata de Yvan Mispelaere a reusit prin colectia de toamna-iarna 2012/2013 sa o aduca in atentia publicului pe femeia Diane von Furstenberg, precum si identitatea casei de moda de pe parcursul timpului. Eu spun ca a reusit sa-si expuna punctul de vedere intr-un mod ireprosabil!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
d1.jpg
d10.jpg
d11.jpg
d12.jpg
d13.jpg
d14.jpg
d15.jpg
d16.jpg
d17.jpg
d18.jpg
d19.jpg
d2.jpg
d20.jpg
d21.jpg
d22.jpg
d23.jpg
d24.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d5.jpg
d6.jpg
d7.jpg
d8.jpg
d9.jpg
 



 

 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii