Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Luni, 02 Aprilie 2012
10 piese de dantela feminine pentru primavaraDantela si-a facut aparitia in toate colectiile de primavara de la Valentino, la Erdem, si astfel a devenit un element obligatoriu in garderobele noastre si se gaseste sub forma unor piese extreme de feminine.

De la cele mai adorabile rochite de dantela (perfecte pentru petreceri) pana la cele mai feminine costume, in acest sezon de primavara, ai ocazia sa descoperi versatilitatea acestui material extraordinar.

Am adunat pentru tine cele mai superbe siluete, cele mai ametitoare nuante si cele mai neateptate detalii de dantela pentru a te ajuta sa faci o declaratie plina de stil.

Urmareste propunerile noastre feminine mai jos:

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Inspiratia vintage a acestui top este adorabila si arata minunat daca il asortezi cu piese cu talie inalta.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Aceasta fusta din dantela cu detalii transparente transmite o vibratie speciala, este indrazneata si feminina in acelasi timp si arata extraordinar daca este asortata cu o jacheta de piele.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Acest top poate fi asortat cu orice si arata extrem de feminin si cool.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Fusta creion de dantela intr-o nuanta indrazneata iti va reimprospata instant garderoba.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Acesti pantaloni scurti sunt feminini, insa nu-si compromit forma clasica.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Un element necesar in sezonul de primavara, acest maieu relaxat, cu detalii adorabile de dantela pe bretele, se asorteaza perfect cu o pereche de blugi.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Aceasta piesa devine sexy in functie de dispozitia ta.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Dantela alba iese foarte bine in evidenta pe fundalul colorat.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Aceasta rochie se incadreaza perfect in trendurile sezonului de primavara datorita dantelei si nuantei pastel.

10 piese de dantela feminine pentru primavara

Aceasta piesa de dantela face o declaratie puternica datorita nuantei si siluetei sale, adauga o pereche de platforme pentru a-i maximiza efectul.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 6 Piese must have pentru Primavara

    In fiecare sezon apar cateva piese must have indispensabile garderobei voastre si care pot fi folosite in mai multe combinatii cu hainele pe care deja le aveti.Am ales pentru voi, ca sursa de inspiratie, 6 piese must have pentru acest sezon.

  • 5 Piese in Trend pentru Primavara

    Sezonul cald parca necesita mai multa inspiratie in ceea ce priveste tinutele si accesoriile pe care le vom purta, din cauza unei game largi de produse si a multitudinii de culori in care sunt acestea disponibile.Asa ca ne-am gandit sa va sugeram cateva piese in trend si accesorii pentru primavara aceasta.

  • 5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

    Daca analizam prezentarile de primavara 2012 este destul de dificil sa alegem cele mai remarcabile nuante. Insa acest lucru nu ne va opri din a purta cele mai feminine, luminoase si magulitoare culori de primavara pentru siluetele noastre.Am adunat cateva optiuni universal valabile si versatile din prezentarile de primavara pentru a le incerca.Prima alegere: doze de violet. Nuantele secundare cool de mov si levantica evidentiaza caldura tenului tau precum si culoarea ochilor, iar culoarea este extrem de feminina.

  • Dantela si lenjeria la vedere - trend 2010 primavara-vara

    Unul dintre trendurile sezonului care mi-a atras atentia in mod special este cel al dantelei. Material extrem de feminin si de delicat, dantela isi gaseste din ce in ce mai mult loc in colectiile designerilor internationali, pentru a ajunge in cele din urma si in garderobele noastre.

  • 10 Piese must have pentru Luna mai

    Deja suntem cu gandul la soare, caldura si vacanta, iar piesele must have pentru luna mai reflecta perfect acest lucru datorita sandalelor in culori vii, bluzelor “aerisite” si poftei pentru posete si clutch-uri uimitoare. Suntem de asemenea mari fane, in aceasta luna cel putin, de imprimeuri si forme largi datorita rochiilor maxi de vara si pantalonilor cu imprimeuri. In plus, cateva piese de baza pentru vara precum un top simplu si o geanta Balanciega au ajuns pe lista noastra. Asa ca urmareste propunerile noastre de piese must have pentru luna mai si inspira-te!

Mesaje (1) »
...
scris de areta, April 05, 2012

Fusta aia lunga din dantela e ... fara cuvinte ca sa nu spun oribila. Mi-e imi place dantela dar fusta din dantela e fara gust.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii