Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia moja.ro by Doina Ciobanu

Marti, 03 Aprilie 2012
Colectia moja.ro by Doina CiobanuDaca simti ca garderoba ta pentru sezonul primavara/vara 2012 nu a prins inca contur, cu siguranta una dintre piesele colectiei Moja.ro by Doina Ciobanu este ceea ce cauti.

Moja.ro va lansa in curand o colectie capsula in colaborare cu renumita bloggerita de la www.thegoldendiamonds.com, muza fotografilor de streetsyle, care atrage atentia celor peste 10.000 vizitatori ai sai atat prin outfiturile extrem de stylish, cat si prin inclinatiile artistice de care da dovada.

Pornind de la elemente definitorii ale garderobei Doinei – linii curate, feminitate, croiuri impecabile, colectia se remarca prin culorile folosite si prin imprimeurile digitale spectaculoase.

Apeland la imaginea florilor sale preferate – bujori si trandafiri, la tesaturi naturale ca matasea si vascoza, Doina a reusit sa contureze alaturi de echipa de specialisti de la moja.ro o colectie cuminte, dar totusi indrazneata.

Colectia moja.ro by Doina Ciobanu

Fiecare piesa o reprezinta pe tanara bruneta de 18 ani si transmite cateva dintre cele mai evidente trasaturi ale sale - colorata, feminina, cool si totusi romantica. In nuante de crem, alb, bleu, galben si roz pastel cu accente de ciclamen, verde, produsele au linii curate, ample, accentueaza silueta, sunt versatile si usor de purtat si de adaptat oricarui moment al zilei. Bluze chimono cu spate decoltat, rochii lejere sau fuste cu talia inalta, pliuri, fuste midi sau maxi, toate creeza iluzii fermecatoare si au imprimate amprenta romantismului rusesc si totodata aerul modern al acestui sezon.

Colectia moja.ro by Doina Ciobanu

Versatilitatea pieselor si variatiile de culoare permit ca acestea sa fie purtate de tinere si deopotriva de doame, toate capatand un aer de nonsalanta eleganta. Daca nu mai ai rabdare sa descoperi toate piesele colectiei Moja.Ro by Doina Ciobanu, afla ca nu mai este mult pana la lansarea oficiala cand vei putea sa iti achizitionezi orice produs direct de pe www.moja.ro.

Colectia moja.ro by Doina Ciobanu

Te-ar putea interesa:
  • Doina Levintza si sotul ei conduc impreuna o firma de design de costume pentru teatru si film

    Creatoarea de moda Doina Levintza, alaturi de sotul ei, Dan Coma, si-au deschis o firma specializata in design de costume pentru teatru si film.

  • Razvan Ciobanu - RFW 2010

    Una dintre cele mai controversate prezentari de la RFW 2010, colectia de rochii de seara semnata Razvan Ciobanu a mers intr-o sfera a decadentei (chic?!), dand nastere exclamatiilor de uimire sau privirilor dezaprobatoare.

  • Razvan Ciobanu a preluat Irina Schrotter

    Irina Schrotter una dintre emblemele importante ale modei din Romania a renuntat pentru o perioada la designul vestimentar, datorita faptului ca vrea sa se implice in politica. Frumoasa creatoare doreste sa devina primarul Iasiului, orasul sau natal, in 2008. Pentru ca nu doreste ca marca "Irina Schrotter" sa inceteze din lumea modei, creatoarea si-a incredintat managementul activitatii sale de designer lui Razvan Ciobanu. 

  • Castiga o Pereche de Cercei Laura Ciobanu

    Mayra si designerul Laura Ciobanu te invita la concurs! Participa si tu si poti castiga o superba pereche de cercei, creati si realizati de Laura Ciobanu! Pentru ca stim ca iti plac bijuteriile, am lansat pentru tine o noua provocare! Avem pentru tine un premiu deosebit, elegant, classy, chic!

  • Corina, imaginea colectiei lui Razvan Ciobanu

    Designerul roman Razvan Ciobanu a realizat un casting pentru a-si alege cel mai potrivit model, pentru noua sa colectie. Din multitudinea de fete care s-au prezentat la casting, Razvan a ales-o pe frumoasa Corina, pentru a reprezenta imaginea colectiei toamna-iarna.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii