Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 Combinatii de Accesorii

Joi, 05 Aprilie 2012
5 Combinatii de Accesorii Accesoriile voastre au acelasi efect si impact ca si hainele pe care le purtati, asa ca azi incercam sa reinventam felul in care purtati bratarile si lanturile.

Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa achizitionati accesorii noi, ci trebuie sa va bazati mai mult pe regandirea modului de accesorizare si pe idei noi de combinare a accesoriilor pe care le aveti deja.

Pentru a dovedi punctul nostru de vedere aveti mai jos cinci combinatii perfecte de accesorii pe care sa le incercati si voi.

Pentru inceput ne axam pe culorile pastelate ale primaverii si ne-am gandit ca acestea ar merge perfect in combinatie cu argintul. Aceasta combinatie de bratari va da o nota de eleganta look-ului vostru.

5 Combinatii de Accesorii

Combinarea unui lant la baza gatului cu unul mai lung va da un nou sens look-ului pe mai multe planuri, iar stilul pe care vreti sa il adoptati, romantic sau avangardist, depinde in intregime de ce lanturi alegeti.

5 Combinatii de Accesorii

Trend-ul sporty al acestui sezon se poate gasi si la incheietura mainii prin combinarea unor bratari de diferite culori, texturi si materiale. Rezultatul este unul colorat si de mare efect asupra look-ului vostru.

5 Combinatii de Accesorii

Margelele colorate se potrivesc perfect cu lanturile cu diferite pandantive sau aplicatii, asa ca va indemnam sa combinati un lant din margele viu colorate cu unul cu pandantiv tribal. Astfel veti da look-ului vostru un aer relaxat.

5 Combinatii de Accesorii

Combinarea unor accesorii cu tepi cu altele cu fluturi pare din start imposibila, dar noi va spunem ca anul acesta se poarta combinate mai multe stiluri. Asa ca faceti-va curaj si combinati accesorii din diferite stiluri, cum sunt bratara cu tepi si accesoriul de par in forma de fluture. Va da look-ului un aspect indraznet si capricios in acelasi timp.

5 Combinatii de Accesorii

Acum ca aveti cateva idei de inceput, speram ca v-am convins sa incercati si alte combinatii de accesorii pe care deja le aveti si sa va accesorizati astfel la diferite look-uri si tinute.

Autor: Adriana Trifa

Te-ar putea interesa:
  • Rochia de seara mov - 6 combinatii hot!

    Sezonul estival este in plina desfasurare, iar tu trebuie sa onorezi toate invitatiile pe care le primesti din partea prietenilor tai. Fie ca petreci seara la o terasa, la un restaurant sau la un club de fite, trebuie sa fii imbracata cu rochia de seara la moda, asta daca vrei sa te simti bine!

  • Rochii in combinatii de alb si rosu

    Vreti sa radiati de frumusete in vara aceasta? Conform site-ului www.polyvore.com in sezonul cald se poarta tinutele in combinatii de rosu si alb.

  • 5 combinatii pline de stil, cum sa porti puloverul sport?

    Este foarte usor sa porti un pulover sport intr-un mod chic si sa obtii un look relaxat, nonsalant, fara efort.Trebuie doar sa mentii o atitudine casual si vei face o adevarata declaratie de stil.Ca sa te ajutam, am adunat 5 tinute ce contin pulovere sport.

  • 10 combinatii de rochii si pulovere care iti vor simplifica stilul de tranzitie in sezonul de primav

    Partea dificila in tranzitia din sezonul de iarna in cel de primavara este ca oficial nu ne aflam pe teritoriu cald.Cu toate ca am inceput sa renuntam la cateva straturi, cu siguranta nu suntem pregatite sa le impachetam. Rochiile inca necesita ceva in plus pentru a infrunta racoarea si aici intervenim noi. Astfel ti-am pregatit 10 combinatii de rochii si pulovere feminine. Indiferent daca esti adepta stilului sportiv sau celui sexy iti promitem ca vei gasi un look care sa iti fie pe plac.

  • Accesorii neon

    In vara aceasta culorile neon sunt la moda, asa ca ne-am hotarat sa va aratam cateva dintre cele mai frumoase accesorii neon.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii