Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Anna Sui prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Luni, 09 Aprilie 2012
Anna Sui prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Anna Sui are ca surse de inspiratie stilul anilor '60, imprimeuri regasite in anii '50 si rochiile purtate de Elizabeth Taylor. Colectia are atat rafinament, cat si accente folk.

Desigur, nu a lipsit spiritul Anna Sui, imbinandu-se perfect cu eleganta colectiei. Creatiile transmit un spirit tanar, liber, usor boem dar extrem de sofisticat in acelasi timp.

Intreaga colectie readuce elemente vintage, imbinate intr-o maniera moderna, ce aminteste de eleganta Hollywood-ului de odinioara. Dar cred ca am spus totul cand am mentionat faptul ca muza colectiei este Elizabeth Taylor, nu?

Lungimile fustelor si a paltoanelor sunt in mare parte pana la nivelul genunchilor iar pantalonii sunt croiti pana la glezne.

Materialele utilizate in colectia de toamna-iarna consta in satin, catifea, chiffon, crep, dantela, lana, piele si paiete. Au fost folosite si imprimeuri abstracte, florale, dungi si patratele de tabla de sah.

Culorile ce au acaparat podiumul de moda din show-ul Anna Sui variaza: navy, caramiziu, roz, rosu, verde, olive si galben mustariu.

Pentru colectia de toamna-iarna, la capitolul "accesorii", Anna a apelat la colanti in culori deschise, ciorapi lungi pana la genunchi, brose colorate, coliere cu pandantive, cizme lungi cu toc inalt si cape.

Un spectacol al elegantei, rafinamentului, intr-un spirit liber, tineresc, in stilul inconfundabil Anna Sui!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

a1.jpg
a10.jpg
a11.jpg
a12.jpg
a13.jpg
a14.jpg
a15.jpg
a16.jpg
a17.jpg
a18.jpg
a19.jpg
a2.jpg
a20.jpg
a21.jpg
a22.jpg
a23.jpg
a24.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de upsetelf, April 12, 2012

anii 60' ?! fuga la tirgurile vintage ! pe vremea aceea si in Romania se gaseau lucruri interesante la capitolul garderoba ,:o

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii