Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Kate Lanphear II

Marti, 10 Aprilie 2012
Stil de vedeta, Kate Lanphear IIEditorul sef de la Elle este cu siguranta una dintre cele mai puternice personalitati in materie de moda, iar  stilul de vedeta pe care il etaleaza la fiecare aparitie publica este o sursa de inspiratie incontestabila, pentru orice fashionista...

Kate Lanphear, fiindca despre ea este vorba, a demonstrat de nenumarate ori faptul ca moda ii curge prin vene... Altfel nu se explica toate alegerile geniale facute in materie de vestimentatie...

Tricoul inscriptionat, blugii skinny negri, accesoriile rock, botinele cu toc inalt din piele si geanta asortata compun un look stylish ce o reprezinta in totalitate pe editoarea Elle.

Stil de vedeta, Kate Lanphear II

O rochie din piele cu maneci lungi, avand talia marcata de o centura lata reprezinta o alegere indrazneata cu care poti atrage cu usurinta atentia. Ia exemplu de la Kate si poart-o cu o pereche de ciorapi negri mati si botine cu platforme groase si tocuri inalte. Nu uita de atitudine!

Stil de vedeta, Kate Lanphear II

Incearca un stil de biker, precum cel adoptat de Kate! Cum? Foarte simplu: ai nevoie de pantaloni skinny din piele, o camasa neagra, o jacheta din piele cu tinte, botine cu platforme groase si neaparat, multe accesorii!

Stil de vedeta, Kate Lanphear II

Stilul de vedeta afisat de Kate este cu siguranta stilul in care se poate regasi un spirit rebel si nonconformist! Ai nevoie de o jacheta din blugi pe care o poti taia singurica acasa, o camasa neagra, transparenta, din matase si pantaloni skinny. Tocurile inalte sunt un must have pentru a obtine un astfel de look...

Stil de vedeta, Kate Lanphear II

Lectia de stil oferita de Kate Lanphear este probabil cel mai bun cadou pe care l-ar putea oferi iepurasul de Paste. Un stil de vedeta nonconformist dar foarte accesibil, in acelasi timp. Mix & match, fetelor!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Kate Lanphear

    Probabil ca numele Kate Lanphear nu va suna cunoscut, insa brand-ul ELLE Magazine cu siguranta va spune multe. Kate este editorul revistei Elle, are un CV mai mult decat impresionant iar reactia celor mai mari nume din bransa este de “jos palaria” cand vine vorba de stilul sau personal.

  • Stil de vedeta, Kate Bosworth

    Ca stil de vedeta, Kate Bosworth s-a remarcat mereu prin alegerile delicate, elegante si foarte feminine, declarandu-se o mare fana a brand-ului Chanel. Cu toate acestea, cand vine vorba de stilul vestimentar de zi cu zi, Kate prefera confortul si stilul casual, insa fara sa renunte la feminitate.

  • Tinuta zilei, Kate Lanphear

    Kate Lanphear este un personaj din moda care nu va disparea din peisaj, poate niciodata. Motiv pentru care astazi, ne va da o lectie de stil cu tinuta zilei.

  • Tinuta de vedeta: Kate Moss

    Tinutele supermodelului Kate Moss sunt cel mai adesea simple si elaborate in acelasi timp, ducandu-ne cu gandul la inconfundabilul farmec parizian.

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii