Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

12 Tinute de Paste, cu Stil

Joi, 12 Aprilie 2012
12 Tinute de Paste, cu StilPe cat de repede se apropie sarbatoarea de Paste, pe atat de incet ne vine inspiratia legata de ce ar trebui sa purtam in aceasta perioada. Este foarte important sa avem o vestimentatie adecvata, acordand o atentie deosebita detaliilor pentru tinute de Paste perfecte!

Am selectat pentru tine cele mai adorabile trend-uri din sezonul cald si am extras pastelurile, dantela si imprimeurile florale. Iar fiindca iepurasul vine mai repede anul acesta, iti vom oferi 12 piese vestimentare ideale pentru Sarbatoarea Pascala.

Incearca o camasa intr-o nuanta pala de galben, cu imprimeu discret in zona gulerului, asortata cu o fusta verde menta si vei obtine un look cu classy si stylish.

12 Tinute de Paste, cu Stil

Imprimeurile florale sunt un must have in acest sezon! Procura-ti o pereche de pantaloni precum cei propusi de noi pentru o tinuta fresh si jucausa.

12 Tinute de Paste, cu Stil

Adevarul este ca nu ne putem satura de dantela, iar daca este si intr-o nuanta delicioasa de roz, cu siguranta nu-i vei rezista nici tu!

12 Tinute de Paste, cu Stil

O rochie roz-pudra este cheia unui look ideal de primavara, intr-un stil romantic si delicat.

12 Tinute de Paste, cu Stil

O jacheta din tweed intr-o nuanta superba de galben mustar nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, daca esti adepta look-urilor cameleonice!

12 Tinute de Paste, cu Stil

Fusta mini din dantela alba este un articol vestimentar ce poate fi asociat cu...orice! De la o bluza din tricot, la o camasa scurta din denim.

12 Tinute de Paste, cu Stil

Daca stilul tau este unul mai "cuminte", tricoul cu imprimeu floral purtat cu o pereche de pantaloni skinny iti vor surade, cu siguranta!

12 Tinute de Paste, cu Stil

O rochie alba din dantela purtata cu o pereche de botine din piele maro reprezinta o combinatie intr-un stil indraznet pe care o poti lua in considerare... Daca nu esti adepta contrastelor, apeleaza la pantofi nud.

12 Tinute de Paste, cu Stil

Rochiile maxi cu imprimeu floral nu vor iesi prea curand din trend, iar ca tinute de Paste sunt mai mult decat potrivite!

12 Tinute de Paste, cu Stil

Topul cu imprimeu floral poate fi purtat in diferite cadre, fiind extrem de versatil.

12 Tinute de Paste, cu Stil

Bluza roz din matase, iti dezvaluie doar putin din umeri, intrand in limitele decentei...

12 Tinute de Paste, cu Stil

Sunt absolut adorabili acesti pantaloni scurti si ar merge perfect cu un sacou alb pentru a avea un look de sarbatoare chic!

12 Tinute de Paste, cu Stil

Mix & match pentru a-ti compune tinute de Paste originale, chic si pline de stil ... Asadar, spor la shopping!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta





Te-ar putea interesa:
  • 20 de tinute elegante de Paste!

    Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Paste. Casa este curata, aerisita si decorata cu cele mai traznite si colorate decoratiuni de sezon, bucatele sunt pregatite in totalitate...Si totusi, ai uitat ceva...sa ai grija de tine.

  • 6 Tinute pentru Paste de la Vedete

    O gramada de vedete precum Reese Witherspoon, Kim Kardashian, Rachel Zoe si Chrissy Teigen, doar ca sa numim cateva, s-au dichisit in weekend in diferite tinute pentru Paste.Aceste femei pline de stil au creat tinute pentru Paste pline de inspiratie ce pot fi purtate si in perioada de dupa Sarbatori. 

  • 3 Idei de Tinute pentru Paste de la Jessica Alba

    De-a lungul weekend-ului, Jessica Alba a purtat 3 tinute de Paste pline de culoare care au inclus: un blazer coral, o rochie maxi cu imprimeuri florale si blugi skinny albastri.Blazer-ul coral a completat un look elegant inspirat din anii ’70, rochia maxi inflorata Karen Zambos a fost improspatata cu o vesta din denim Genetic,  iar blugii albastri au continuat lungul sir de pantaloni colorati pe care vedeta i-a etalat in ultimul timp.

  • Tinute cu Stil de la Coachella

    Se apropie sezonul festivalurilor iar optiunile vestimentare sunt mai pline de stil ca niciodata! Daca aveai impresia ca la o iesire cu cortul ai posibilitati limitate la capitolul "tinute", ei bine, afla ca moda a preluat puterea!

  • Tinute cu Stil de la Cannes

    A 65-a editie a Festivalului de la Cannes a atras din nou cele mai spectaculoase tinute, vedetele intrecandu-se in vestimentatii pret-a-porter dar si couture.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii