Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stil de Vedeta, Liz CherkasovaLiz Cherkasova este un nume cunoscut in lumea bloggerilor de moda iar astazi ne va prezenta un stil de vedeta original, plin de creativitate, feminin si tres chic! Liz se remarca printr-un simt estetic extrem de dezvoltat ce uimeste prin fiecare aparitie.

Dintr-o multime de fashioniste axate pe nuante neutre sau pe nonculori, Cherkasova iese in evidenta prin culoare, facand asocieri armonioase absolut adorabile!

Pentru un look de primavara precum cel adoptat de Liz, ai nevoie de o rochie colorata, dres mat, un trench lung, pantofi cu varf ascutit si toc inalt si o geanta chic cu maner scurt.

Accesoriile sunt foarte importante in completarea outfit-ului, Liz apeland la un colier la baza gatului, bratari si inele colorate. Pentru a mentine un echilibru cromatic, trench-ul este recomandat sa fie intr-o culoare neutra.

Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

Culoare si iarasi culoare! Indrazneste sa combini o fusta bleu cu imprimeu floral cu un top din matase cu accente de culoare, adaugand o camasa galbena cu lungimea pana la nivelul fustei, aproximativ si o vesta din piele in nuanta camel.

La capitolul "incaltaminte", apeleaza la o pereche de botine simple, din piele intoarsa, camel.

Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

Pe masura ce soarele arde tot mai puternic, avem posibilitatea sa adoptam un look chic, feminin precum cel propus de Liz. Fashionista a apelat la o camasa cu imprimeu floral, legata cu un nod si pantaloni cu talie inalta nud.

Pentru o atingere stylish, poti sa recurgi la o bentita cu imprimeu floral ca si accesoriu pentru par. Ochelarii de soare retro sunt un "must have"!

Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

Pentru ca trendurile de primavara sunt axate pe pasteluri, Liz Cherkasova a apelat la un top alb, simplu, o fusta hot pink si o jacheta piersica. Pantofii sunt roz nud iar plicul supradimensionat este intr-o nuanta de verde crud.

Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

Liz Cherkasova ne-a oferit un stil de vedeta perfect pentru sezonul in care ne aflam. Urmeaza sa iti pui imaginatia la contributie pentru look-uri de primavara tres chic!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • 4 Look-uri de Vara, cu Liz Cherkasova

    Liz Cherkasova este una dintre cele mai in voga fashioniste ale momentului, motiv pentru care am hotarat sa "imprumutam" 4 look-uri de vara hot hot hot!

  • Stil de Vedeta, Rita Ora

    Rita Ora este artista "Hot right now", atat datorita talentului incontestabil de care a dat dovada, cat si datorita look-ului nonconformist pe care il prezinta.

  • Stil de vedeta, Eva Longoria

    Eva Longoria are un stil de vedeta ce serveste ca sursa de inspiratie de multi ani. Desi frumoasa actrita a recunoscut ca nu a pus accentul pe stilul ei vestimentar la inceputul carierei sale, vedeta a evoluat vizibil. Cand vine vorba de aparitiile red carpet, Eva recunoaste ca stilistul ei personal este cel care merita toate laudele...

  • Stil de vedeta, Megan Fox (II)

    Cand ma gandesc la un stil de vedeta, stilul lui Megan Fox nu este neaparat prioritar la capitolul "recomandari". Vedeta este mai mereu vazuta in pantaloni de trening, un tricou larg, slapi si o sapca.

Mesaje (1) »
...
scris de angel_pink, April 25, 2012

un vot pls http://www.renasterea.ro/stiri-timisoara/actualitate/care-ti-placeda-i-un-votetapa-a-ix-a-vezi-concurentele.html

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii