Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Lindsay Lohan o va intepreta pe Elizabeth Taylor

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Lindsay Lohan o va intepreta pe Elizabeth TaylorDupa ani de zile in care Lindsay Lohan a dus un stil de viata care a tinut-o departe de orice productie de film, a venit momentul sa isi "spele pacatele" printr-un rol ce poate ii poate readuce locul in randul starurilor de cinema.

Dupa luni intregi de zvonuri si discutii cu privire la cea care o va interpreta pe Elizabeth Taylor, iata ca Lindsay este cea care a primit oportunitatea de a o intepreta pe superba actrita cu ochii violet din filmul biografic "Liz and Dick".

Filmul se va concentra pe povestea de dragoste dintre cele doua mari legende ale filmului, Elizabeth Taylor si sufletul ei pereche, Richard Burton.

Identitatea actorului care il va interpreta pe Richard nu este inca dezvaluita, producatorii afirmand ca deocamdata sunt in cautare.

Regizorul Rob Sharenow s-a aratat absolut incantat de Lindsay Lohan, spunand ca este printre putinele actrite care ar putea sa intelega stilul de viata al lui Elizabeth Taylor, precum si starea interioara a acesteia.

Lindsay Lohan o va intepreta pe Elizabeth Taylor

Vedeta filmului "Liz and Dick", Lindsay Lohan, a declarat ca este extrem de onorata pentru primirea acestui rol si promite sa intreaca asteptarile celor din jur.

Filmarile vor incepe in luna iunie, iar LiLo promite sa dea dovada de profesionalism pe tot parcursul acestei experiente...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta



 



 
Te-ar putea interesa:
  • Lindsay Lohan nu mai are pasaport

    Actrita americana Lindsay Lohan a depus o plangere, miercuri, la politia din Cannes, declarand ca pasaportul i-a fost furat si ca din acest motiv nu poate raspunde unei convocari formulate de justitia americana, informeaza AFP.

  • Lindsay Lohan s-a lasat de fumat

    Actrita Lindsay Lohan s-a lasat de fumat si incearca sa duca o viata mai sanatoasa de cand a fost eliberata de la dezintoxicare, informeaza femalefirst.co.uk

  • Lindsay Lohan a fost jefuita

    Locuinta din Los Angeles a lui Lindsay Lohan a fost sparta de hoti, aceasta fiind a doua oara in trei luni cand infractorii incearca sa intre in casa actritei americane, politia facand cercetari in acest caz, informeaza Reuters.

  • Lindsay Lohan, trimisa din nou la dezintoxicare

    Actrita americana Lindsay Lohan a scapat de pedeapsa cu inchisoarea, vineri, dupa ce un judecator a decis ca actrita sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pana in luna ianuarie, informeaza Reuters.

  • Lindsay Lohan ar putea fi inchisa din nou

    Lindsay Lohan s-ar putea intoarce la inchisoare, la o luna dupa ce a fost eliberata conditionat, ea avand un rezultat pozitiv la testul antidrog.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii