Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Noi Branduri in Magazinul Dimensione Danza

Sambata, 28 Aprilie 2012
Noi Branduri in Magazinul Dimensione DanzaPentru ca vestimentatia pentru plaja detine un loc central in lunile de vara, Dimensione Danza aduce in Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale care acopera acest segment: EMAMO.

EMAMO este un brand italian premium ale carui colectii pentru plaja devin an de an puncte de referinta in lista de must haves a fashionistelor din toata lumea.

Designerul Emanuela Corvo transforma costumele de baie si accesoriile pentru plaja intr-o colectie completa definita de glamour dar care reliefeaza spiritul femeii contemporane dornica de aventura si pasionata de calatorii. 

Stilul pictoritei mexicane Frida Kahlo a constituit sursa de inspiratie a Emanuelei Corvo pentru colectia SS 2012, aducand astfel in prim plan cultura mexicana si stilul personal al artistei, prin utilizarea culorilor vibrante aplicate pe materiale in tonuri de pamant.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Item-urile din colectia EMAMO vor fi perfect accesorizate cu incaltamintea COLORS OF CALIFORNIA - o gama importanta de balerini, papuci si espadrile cu imprimeuri florale.

Tot la capitolul incaltaminte, veti gasi produse de la ASH – o marca preferata de vedetele hollywoodiene.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
 

Incepand din acest sezon, brand-ul englez RELIGION va putea fi gasit si in Romania, exclusiv prin magazinul Dimensione Danza. Infiintat la inceputul anilor ’90, ca un brand de t-shirt-uri pentru club, Religion a ajuns in randul intai al brandurilor de moda si a cucerit media de fashion datorita originalitatii printurilor inspirate din cultura strazii londoneze si internationale, designului inovator si decadent ce da un aer de rock star celor ce il poarta. Lesne de inteles de ce brandul se numara acum  pe lista de must haves a celebritatilor precum Agyness DeynKate Moss, Paris Hilton si Kylie Minogue.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Colectia AMERICAN VINTAGE pentru primavara-vara 2012 anunta un sezon colorat de o subtila atingere de gheata si pe alocuri de praf auriu aruncat peste aparitiile tale. Transanta si indrazneata, colectia epateaza prin tonuri de menta, grepfruit, galben si orange. Pastelurile acide de caolin, mosmon si azuriu sufla o briza racoroasa peste nuantele electrice de albastru, mango si fuchsia, pentru o abordare ultra-fashion, un mix&match atemporal care ne intoarce la ADN-ul original.
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Religion, exclusiv in magazinul Dimensione Danza

    Incepand din acest sezon, brand-ul englez Religion va putea fi gasit si in Romania, exclusiv prin magazinul Dimensione Danza (Baneasa Shopping City, etaj 1).Infiintat la inceputul anilor ’90, ca un brand de t-shirt-uri pentru club, Religion a ajuns in randul intai al brand-urilor de moda si a cucerit media de fashion datorita originalitatii printurilor inspirate din cultura strazii londoneze si internationale, designului inovator si decadent ce da un aer de rock star celor ce il poarta. Lesne de inteles de ce brand-ul se numara acum  pe lista de must haves a vedetelor precum Agyness Deyn,  Kate Moss, Paris Hilton si Kylie Minogue.

  • Dimensione Danza – un nou brand in Romania

    Din toamna acestui an, un nou brand isi va face simtita prezenta pe piata retailer-ilor de fashion din Romania. Brandul Dimensione Danza vine cu un stil sport chic, in pas cu tendintele momentului transpuse in imbracaminte casual si street-wear, principala sursa de inspiratie fiind baletul.

  • Dimensione Danza prezinta colectia de primavara/vara 2012

    Pentru sezonul primavara/vara 2012, Dimensione Danza a lansat o colectie easy to wear definita de linii fluide, volume, asimetrii, aplicatii si suprapuneri surprinzatoare de jerseu, poplin si bumbac. O concentrare de stil actual marcat de o feminitate artistica si neostentativa care nu stirbeste din libertatea de a te simti confortabil oricand, aliniindu-se totusi glamour-ului modei contemporane.

  • Dimensione Danza, Ritm, Viata si Culoare in Coregrafia fiecarei Zile

    Coregrafia fiecarei zile este in continua schimbare. Serviciu. Prieteni. Sport. Relaxare. Intalniri. Casa. Angajamente. Dimensione Danza iti este intotdeauna alaturi. O colectie. Un stil de viata. Dinamic si personal. Haine easy-to-wear realizate cu atentie la detalii, urmand 4 tematici functionale diferite. ACTIVE. ONE MILE FROM HOME. WEEKEND. CITY. Pentru a insoti fiecare femeie in multitudinea de momente pe care le traieste zilnic. Pentru sezonul urmator, Dimensione Danza face o noua incursiune prin materialele cu care ne-a obisnuit. Jerseu. Bumbac. Lana. Dar experimenteaza si materiale noi. Cele mai fine microfibre. Jerseuri texturale. Catifea. Satin elastic. Lejeritatea hainelor pentru dans combinate cu detalii haute-couture. Volume minimaliste, linii fluide, suprapuneri si asimetrii. Feminitatea este intotdeauna in tendinte.

  • Stilago prezinta branduri si reduceri de top

    Stilago iti prezinta peste 500 de marci de renume, iar acum le poti achizitioana cu pana la 70 % reducere in cazul in care devii membru al clubului Stilago.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 18, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> These watches almost often have quartz movements. The excellent news is they operate Ok and they're definitely low cost - below one hundred bucks <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> .

...
scris de replica tag heuer watches online, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica watches quality</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari</a> ,--Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii