Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Givenchy prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Luni, 30 Aprilie 2012
Givenchy prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Givenchy este inspirata in egala masura atat de stilul feminin, cat si de cel masculin.

Riccardo Tisci a dorit sa combine senzualitatea regasita in fotografiile lui Guy Bourdin, cu eleganta si disciplina impusa de un costum de echitatie.

Jachetele din piele sunt purtate asemeni unor rochii si sunt asortate cu pantaloni din acelasi material sau cu matase lucioasa, Tisci realizand asocieri neobisnuite insa fara sa omita eleganta caracteristica pentru casa de moda Givenchy.

Lungimile pentru care a optat designer-ul Riccardo Tisci variaza: jachete scurte, paltoane lungi pana la genunchi, fuste si rochii lungi pana deasupra genunchilor si diferite lungimi pentru pantaloni.

Casa de moda a utilizat materiale ca pielea, blana de vulpe, lana, piele de ponei, tulle, matase, satin si cristale Swarovski.

Innebunit dupa negru, Tisci a pastrat nonculoarea dominanta in colectia de toamna-iarna Givenchy. Au fost folosite si nuante de rosu, maro, violet, verde, turquoise, roz si oranj.

Ca si forme dominante, remarcam umerii scuptati si talia accentuata.

Accesoriile care au completat colectia de toamna-iarna au fost cu siguranta cizmele de calarie si cizmele de muschetar, din piele. De asemenea regasim cercei maxi din metal, esarfe din matase si manusi din piele.

Rafinamentul de pe podiumul de moda prezentat de Givenchy reprezinta un punct de reper foarte bun pentru tendintele sezonului urmator. Motiv pentru care te invit sa arunci o privire asupra galeriei pentru a te inspira din timp!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii