Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ochi expresivi a la Mila Kunis

Joi, 03 Mai 2012
1 truc pentru ochi expresivi ca ai Milei KunisNu este greu pentru un make-up artist sa faca ochii expresivi ai lui Mila Kunis sa arate minunat.

Desi are acest avantaj din nastere, totusi aceasta foloseste un truc care sa evidentienze forma, marimea si frumusetea ochilor ei.

Daca priviti atente la ochii Milei, veti observa ca aceasta foloseste creion dermatograf, dar si o nuanta fumurie de fard de pleoape.



Acest efect de smokey eyes ii da o alura misterioasa si sexi.

1 truc pentru ochi expresivi ca ai Milei Kunis

Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea ochii expresivi ai actritei este sa va conturati ochii cu un creion dermatograf negru, iar apoi sa aplicati putin fard fumuriu cu ajutorul unei pensule pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, dinspre interior spre exterior.

Incercati sa duceti usor linia in sus catre tampla, pentru un efect mai alungit si pentru a accentua forma ochilor.

Acum ca ati vazut cat de usor este sa va evidentiati ochii si sa ii faceti cat mai expresivi, nu ramane decat sa puneti acest lucru in practica si sa lasati lumea sa ii admire.

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta Zilei, cu Mila Kunis

    Tinuta zilei de astazi este adusa de catre Mila Kunis, intr-o maniera chic, sofisticata si confortabila in acelasi timp.

  • Tinuta zilei, Mila Kunis

    Tinuta zilei de astazi este adusa de frumoasa Mila Kunis, una dintre cele mai hot actrite ale momentului! Nu este de mirare ca toata lumea o iubeste, cand prezinta tot "pachetul": talent, frumusete, un simt al umorului extrem de dezvoltat si stil. Mult stil.

  • Mila Kunis a semnat cu Dior

    Mila Kunis este imaginea campaniei de primavara a liniei de genti Christian Dior.

  • Stil de vedeta, Mila Kunis

    Mila Kunis este fara dar si poate una dintre cele mai indragite si bine cotate actrite la ora actuala. Reteta succesului ei? Talent actoricesc, un deosebit simt al umorului, o inteligenta demonstrata in cadrul mai multor interviuri si un fizic de invidiat pe care il pune in valoare alegand mereu tinuta potrivita. Nu este deloc greu sa obtii un look asemanator!

  • 8 Rochii de Mireasa boho inspirate de Mila Kunis

    Mila Kunis si Clive Owen au fost surprinsi in Brooklyn filmand o scena de nunta din noul lor film Blood Ties. Cu toate ca numele filmului nu este prea delicat, rochia de mireasa hippie chic a Milei este. Daca si tu esti genul miresei boeme care nu-si doreste o rochie de printesa voluminoasa, atunci acest stil va fi perfect pentru tine.Am cautat si am gasit 8 rochii de mireasa boho pe care cu siguranta le vei putea purta in ziua nuntii. Urmareste mai jos propunerile noastre si alege-ti favorita.

Mesaje (6) »
...
scris de upsetelf, May 07, 2012

nu ai cum sa obtii ochii expresivi ai milei, pt ca nu esti mila kunis. nu era mai OK un demo cu ochi fumurii (..sau smoky eyes daca romana zgiriie) ? noroc cu youtube...

...
scris de ********, May 07, 2012

Genitvul este un caz al substantivului. chestie care se invata in clasa a V a. Substantivele care se termina in "a" , au genitivul cu terminatie in "ei" , in acest caz Milei. Este foarte jenant sa vedem greseala asta intr-un articol scris de un asa zis jurnalist/a; nu la un copil de scoala generala.

...
scris de xdeea......., May 07, 2012

ai Milei Kunis poate..:) doar poza ce e de articolul asta, ca in rest...

...
scris de S, May 08, 2012

e adevarat cu genitivul in romana,insa cand e vb de nume straine (ex: Farrah,Bonny,Tony,Yoko,etc..) se poate spune "lui"

...
scris de arthur, May 08, 2012

Prin transplant.

...
scris de upsetelf, May 08, 2012

S, din nefericire, Mila e un nume care se termina in vocala a, astfel ca se putea aplica genitivul f.bine - :-) mai ales ca il foloseste mai tirziu in text (?); spre deosebire de Yoko sau Farrah

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii