Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 Manechine Victoria's Secret in Timpul liber, la Plaja

Luni, 07 Mai 2012
5 Manechine Victoria's Secret in Timpul liber, la PlajaManechinele Victoria's Secret sunt cunoscute ca fiind printre cele mai frumoase femei din lume iar prin fiecare aparitie isi confirma statuturile, mai ales in cele de pe plaja, in costume de baie...

De aceasta data, ne vom motiva impreuna pentru a face vizite intense la sala si a injumatati portia de ciocolata, fiindca iti voi prezenta 5 ingeri Victoria's Secret pe plaja, in timpul liber. Desigur, vom arunca o privire si asupra ultimelor tendinte in materie de costume de baie...


Candice Swanepoel a facut act de prezenta purtand un costum de baie in tendinte, perfect pentru acest sezon. Procura-ti si tu un costum de baie cu imprimeu floral pentru un look de plaja in tendinte!

5 Manechine Victoria's Secret in Timpul liber, la Plaja

Tanara mamica, Alessandra Ambrosio s-a prezentat pe plaja purtand un bikini din doua piese violet si pantaloni scurti din blugi. Modelul Victoria's Secret a ales o pereche de ochelari de soare cu rame violet, asortati tinutei de plaja.

Image

Miranda Kerr a ales un costum de baie intr-o nuanta adorabila de roz bombon care ii vine de minune. Nu uita faptul ca si costumele de baie iti pot reflecta personalitatea!

5 Manechine Victoria's Secret in Timpul liber, la Plaja

Rosie Huntington Whiteley a ales sa isi petreaca ziua alaturi de logodnicul ei, Jason Statham, pe plaja. Modelul a decis sa poarte un costum de baie din doua piese, sutienul si slipul avand modele diferite. Funky!

5 Manechine Victoria's Secret in Timpul liber, la Plaja

Adriana Lima si-a aratat corpul de invidiat intr-un costum de baie cu imprimeu de leopard, extrem de sexy! Sutienul este fara bretele, pentru un bronz perfect uniform... Yummy!

5 Manechine Victoria's Secret in Timpul liber, la Plaja

5 ingeri Victoria's Secret ne-au prezentat costumele lor de baie din timpul liber. Cert este ca nu conteaza daca prezinta noile colectii de costume de baie Victoria's Secret sau pur si simplu se relaxeaza pe plaja alaturi de cei dragi, fiindca ingerii nostri preferati se prezinta de fiecare data in cea mai buna forma!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii