Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

Luni, 07 Mai 2012
9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra CasatorieiSezonul nuntilor este in plina forta, insa nu toate femeile sunt la fel de devotate institutiei casatoriei. Pentru unele femei, succesul in cariera, prieteniile, calatoriile, precum si alte preocupari au prioritate si nu au in gand maritisul.

Sau poate experienta le-a ajutat sa decida ca relatiile traditionale pur si simplu nu functioneaza pentru ele.

Numeroase femei celebre ocupa deseori copertile revistelor cand declara ca nu-si doresc o nunta, copii sau sa se trezeasca blocate intr-o poveste de dragoste conventionala. Pentru a echilibra mania nuntilor am adunat cateva citate ale unor femei celebre care au o viziune alternativa asupra casatoriei.

Cameron Diaz


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Cred ca oamenii se panicheaza cand vine vorba de casatorie si de ideea de a petrece 20 sau 30 de ani alaturi de aceeasi persoana. Daca te regasesti in aceasta situatie de ce trebuie sa o faci? Ramai cu cineva 5 ani iar apoi petrece-ti urmatorii 5 ani cu altcineva”, a declarat vedeta cand a fost intrebata despre alternative pentru relatiile de-o viata.

Diane Keaton


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Ma simt atrasa de barbati, imi place sa ma joc cu ei. Dar sa-mi impart intreaga viata cu unul? Asta este deja e o lume diferita. Cred ca pentru asta trebuie sa fii genul de persoana care face compromisuri si sa fii realista. Eu nu am reusit niciodata. Niciodata”, a declarat vedeta cand a fost intrebata de ce casatoria nu este potrivita pentru ea.

Zooey Deschanel


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Sora mea, Emily, a fost intotdeauna mamoasa, ingrijea copii si din astea. Imi plac copiii si imi place sa fiu in preajma lor, dar nu am facut din asta o ambitie, ceva de care sa am nevoie…imi place sa lucrez. Asta imi place sa fac”, a declarat vedeta cand a fost intrebata despre motivatiile ei.

Susan Sarandon


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Mi-a placut intotdeauna libertatea de a alege sa fiu cu cineva. Cred ca daca ma casatoream nu mai apreciam la fel de mult persoana de langa mine”, a declarat actrita cand a fost intrebata de ce nu s-a casatorit cu Tim Robbins.

Juliette Binoche


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Este vorba de libertatea mea, de alegerile mele. Nu traiesc in trecut pentru ca imi place sa traiesc prezentul. Stiu ca unii cred ca nu mi-a pasat dar am nevoie de libertatea mea si sa ma pot misca”, a declarat vedeta cand a fost intrebata despre dezavantajele relatiilor de lunga durata.

Chelsea Handler


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Am deja 9 nepoti si nepoate, si imi petrec o gramada de timp cu ei…n-am fost ceruta in casatorie niciodata si nu stiu daca se prevede asa ceva in viitorul meu…nu stiu daca sunt facuta pentru maritis. Nu stiu daca mi-as dori vreodata sa fiu nevasta cuiva. Despartirea devine mult mai complicata”, a declarat vedeta cand a fost intrebata despre casatorie.

Diane Kruger


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Fara sa par pesimista, am invatat sa nu cred in casatorie. Cred in angajamentele pe care le faci cu inima. Nu exista o bucata de hartie care te va face sa ramai alaturi de cineva”, a declarat actrita cand a fost intrebata ce a invatat din prima sa casatorie.

Eva Mendes


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Cred ca este sexy sa ai 50 sau 60 de ani si sa fii cu cineva despre care sa poti spune ca este iubita sau iubitul tau. Cred ca termenul de sot sau sotie este prea putin sexy”, a declarat Eva Mendes cand a fost intrebata de ce considera ca maritusul nu este sexy.

Oprah Winfrey


9 Femei celebre cu o Viziune diferita asupra Casatoriei

“Lumea este obsedata de casatorie, de fapt oamenii nu sunt obsedati de casatoria in sine…ei vor o nunta, ei vor porumbei, ei vor o rochie Oscar de la Renta…ei nu sunt interesati de viata mea, daca ma simt implinita, sau daca exista intimitate”, a declarat vedeta despre obsesia casatoriei.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 50 de femei celebre ale secolului al XX-lea

    Exista o femeie la originea tuturor marilor realizari... Prin intermediul celor mai frumoase 50 de povestiri despre femeile secolului al XX-lea, Roselyne Febvre va propune o fabuloasa galerie de portrete.

  • Mai multe tablouri celebre, furate in Franta

    Mai multe tablouri pictate de marii maestri Degas, Picasso si Courbet, considerate mari comori ale culturii franceze si europene, au facut obiectul mai multor furturi succesive de opere de arta in Franta, una dintre cele mai vizate tari de catre raufacatori, informeaza AFP.

  • The Cranberries la Bucuresti - multa energie si refrene celebre

    Concertul pe care celebra trupa The Cranberries l-a sustinut, marti seara, la Bucuresti, a dovedit, daca mai era nevoie, ca motorul formatiei este Dolores O'Riordan, care, desi canta de 20 de ani, este plina de energie, fiind cea care tine ritmul in refrenele devenite, de-acum, celebre.

  • Duete celebre din muzica usoara romaneasca, intr-un nou album

    Duete celebre din muzica usoara romaneasca, precum cele realizate de Corina Chiriac si Marius Teicu, Margareta Paslaru si Dan Spataru, Stefan Iordache si Sanda Ladosi, se regasesc pe un nou album lansat de Roton, informeaza casa de discuri.

  • Noul album Carlos Santana: o colectie de cover-uri dupa piese celebre

    Noul album al celebrului chitarist Carlos Santana - "Guitar Heaven...The Greatest Guitar Classics of All Time" - reprezinta o colectie de cover-uri dupa unele dintre cele mai cunoscute piese rock, informeaza news.yahoo.com.

Mesaje (2) »
...
scris de replica carier watches, November 19, 2013

However, this brings me nicely complete circle to some points I made in my final report - the elegance of Toy Observe <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches for sale</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> is they're nicely produced and sturdy, <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href="http://lanasjewelry.com/cli/index.html">Replica Rolex Watches</a> however the media as well as the style business has made them in to some symbol of style standing, <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> so everything issues is exactly what it appears like, and what you as an individual appears like <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

...
scris de replica iwc, January 01, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>http://trentonlofts.com/philippe.html</a> Higher excellent duplicate watches have the actual attributes of the originals at fantastic expenses <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> . <a rel="nofollow" href="http://cheddarbay.com/panerai/â">fake panerai watches</a> on sale No require to become involved in regards to the time attempting to keep skills of these watches. You are able to hold time properly to the genuine counterparts. <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>replica watch for sale price</a> They're able to also stand up to the test of time, as being a consequence <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>fake patek phillipe watches for sale</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> would be his lifelong companions.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii