Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta Zilei, cu Dakota Fanning

Miercuri, 09 Mai 2012
Tinuta Zilei, cu Dakota FanningDakota Fanning a facut o alegere vestimentara casual chic, care respecta tendintele si este potrivita varstei pe care o are.

La 18 ani, Dakota a fost de multe ori pe listele "best dressed" iar tinuta zilei de astazi ne confirma faptul ca tanara actrita are un simt estetic ce promite sa ne uimeasca in continuare! In sensul bun...

Poti obtine si tu un look asemanator Dakotei, fara prea mare efort.


Alege o bluza cu o pisica imprimata, sau orice animalut simpatic, jeansi rupti cu croi drept si talie joasa (daca nu te avantajeaza poti apela linistita si la cei cu talie inalta) si o pereche de balerini simpli (fara strasuri sau pietricele).

Tinuta Zilei, cu Dakota Fanning

Accesorizeaza-te precum in tinuta zilei, cu o palarie panama si o geanta in stil casual, iar rezultatul final va fi unul chic, fresh, tineresc.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Dakota Fanning

    Tinuta zilei de astazi este prezentata de Dakota Fanning, adolescenta care la 17 ani se poate lauda cu o cariera in actorie pe care putini o pot atinge intr-o viata intreaga. Pe covorul rosu are aparitii impecabile, apeland la rochii “de poveste”, in culori pale, feminine.

  • Tinuta Zilei, prezentata de Dakota Fanning

    Dakota Fanning a crescut practic sub ochii nostri si si-a dezvoltat calitatile artistice cu o rapiditate iesita din comun! Actrita a devenit extrem de repede un fashion icon, Karl Lagerfeld fiind unul dintre admiratorii sai!

  • Tinuta zilei, Elle Fanning

    Sora mai mica a Dakotei Fanning, Elle este tot mai prezenta in cadrul evenimentelor de moda, motiv pentru care am ales-o pentru tinuta zilei de astazi.

  • Dakota si Elle Fanning pe coperta revistei W

    Numarul de decembrie a revistei W le prezinta pe coperta pe actritele si surorile Fanning, Dakota si Elle. Frumusetile blonde au uimit in sedinta foto realizata de Mario Sorrenti. Ele s-au “jucat” cu tinute semnate Chanel, Dior, Givenchy si Valentino.

  • Tinuta zilei, Ayo

    Tinuta zilei de astazi este prezentata de cantareata Ayo.Artista a participat la un eveniment Chanel unde a purtat o tinuta in stilul casual chic, simpla, insa cu elemente care atrag atentia prin originalitate detaliilor.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii