Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingerii Victoria's Secret ne spun "What's sexy?"

Luni, 14 Mai 2012
Ingerii Victoria's Secret ne spunIngerii Victoria's Secret au pregatit o noua surpriza! Nu este vorba de o noua sedinta foto, ci de un top denumit foarte sugestiv "2012 What's Sexy?".

Asadar, fetele au ajuns la concluzia ca Charlize Theron este cea mai sexy actrita de la Hollywood, Beyonce este cea mai sexy mamica, Amanda Seyfried are cele mai sexy buze iar simtul umorului cu cel mai mult sex-appeal ii apartine actritei Emma Stone!

Pana si Britney Spears a avut un loc in top, fiind considerata cea mai sexy cantareata... Asa sa fie?

Desigur, au fost si alte categorii interesante pe care le poti urmari in filmuletul scurt, cu topul manechinelor Victoria's Secret pentru a te pune la curent cu cele mai sexy vedete din 2012.

A mai observat cineva ca in proportie de 90% castigatoarele sunt blonde?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Victoria Beckham - cea mai sexy mamica

    Victoria Beckham, membra a trupei Spice Girls, care are trei fii cu fotbalistul David Beckham, a primit titlul de cea mai sexy mama din partea companiei de lenjerie intima Victoria's Secret, care anual realizeaza o lista a celor mai sexy vedete, What is Sexy, informeaza celebritywonder.com. 

  • Apropiatii cuplului Angelina-Brad spun ca cei doi nu se despart

    In timp ce zvonurile despre despartirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt devin tot mai numeroase, mai multe surse apropiate familiilor celor doi actori americani au declarat pentru revista People ca aceste informatii sunt false.

  • Julio Iglesias s-a casatorit in secret

    Cantaretul spaniol Julio Iglesias, in varsta de 66 de ani, s-a casatorit cu modelul olandez Miranda Rijnsburger, in varsta de 45 de ani, cu care este impreuna de 20 de ani, informeaza AP.

  • Mariah Carey s-a casatorit in secret

    Frumoasa cantareata Mariah Carey s-a casatorit, in cadrul unei festivitati ce a fost tinuta secreta, cu tanarul cantaret, actor, producator si compozitor Nick Cannon.

  • Alanis Morissette s-a casatorit in secret

    Alanis Morissette s-a casatorit in secret cu iubitul ei, rapperul american MC Souleye, cu care are o relatie de anul trecut, a anuntat, luni, artista canadiana, citata de Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii