Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald

Vineri, 18 Mai 2012
5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald Este usor sa aratati bine daca alegeti sa purtati una dintre urmatoarele rochii de zi destinate sezonului cald.

In mai multe nuante, modele si materiale, aceste rochii de zi sunt potrivite pentru diversele activitati pe care le aveti pe parcursul unei zile, si nu numai.







Aceasta rochie din bumbac cu un model facut manual prin decolorare, este perfecta pentru plaja sau chiar pentru o plimbare la soare.

5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald

Bulinele inca sunt in trend, puteti purta aceasta rochie la o zi de nastere sau la o plimbare de duminica prin oras.

5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald

Galbeeeen fluorescent! Noi suntem fascinate de aceasta culoare si de combinatia pe care creatorul J. Crew a ales-o pentru aceasta rochie. Dantela in aceasta nuanta vibranta da un accent aparte rochiei, pe care o puteti purta cu platforme si sa o accesorizati cu o curea intr-o culoare contrastanta.

5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald

Aceasta rochie este potrivita pentru o iesire la cafea, daca adaugati un jerseu simplu peste sau chiar pentru o petrecere de cocktail. O puteti purta seara in oras daca o accesorizati cu o perche de sandale cu tocul gros sau platforme. Pentru o combinatie mai reusita aplicati-va pe buze un ruj intr-o nuanta coral.

5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald

Efectul de acuarela pe aceasta rochie simpla, ii da un aer aparte. Datorita acestui imprimeu floral accesoriile minimaliste sunt un must.

5 Rochii de Zi pentru Sezonul cald


Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 10 ochelari de soare pentru sezonul cald

    Ca ne feresc ochii de razele ultraviolet sau ca ne ajuta sa dam look-ului nostru o nota aparte, ochelarii de soare au devenit un must have.Cu atatea modele, forme si culori indraznete din care sa alegem: ochelari de pisica, rotunzi, aviator sau patrati, ne place sa ii schimbam cat mai des pentru a schimba intregul look si in acelasi timp si atitudinea.Pentru a face fata noului sezon am creat o lista de ochelari de soare care cuprind de toate: de la ochelari cu rame interesante Alexander Wang pana la ochelari cu rame exotice de la Thierry Larsy.Hai sa vedem cateva perechi in trend anul acesta.

  • 15 Palarii Cool pentru Sezonul Cald, partea II

    Pe langa o pereche perfecta de ochelari de soare, mai sunt de luat in considerare doua lucruri pentru intalnirea cu soarele: crema cu protectie solara si desigur, palaria perfecta pentru acest sezon.In nici un caz nu purtati sepci, ci palarii din paie cu turul lat sau ingust, in diferite modele si culori, cu imprimeuri traditionale sau florale.Haideti sa vedem cateva modele si poate gasiti si voi printre ele palaria potrivita pentru sezonul cald.

  • 15 Palarii Cool pentru Sezonul Cald, partea I

    Pe langa o pereche perfecta de ochelari de soare, mai sunt de luat in considerare doua lucruri pentru intalnirea cu soarele: crema cu protectie solara si desigur, palaria perfecta pentru acest sezon.In nici un caz nu purtati sepci, ci palarii din paie cu turul lat sau ingust, in diferite modele si culori, cu imprimeuri traditionale sau florale. Haideti sa vedem cateva modele si poate gasiti si voi printre ele palaria potrivita pentru sezonul cald.

  • Hot trend: dantela in sezonul cald

    Un trend hot in sezonul cald ce se apropie este dantela! Fanele dantelei pot rasufla usurate fiindca in acest an dantela nu este la moda doar in sezonul rece.

  • Georges Chakra si-a lansat colectia de rochii de seara pentru sezonul rece

    Designerul haute couture de origine libaneza Georges Chakra, care a creat vestimentatiile lui Meryl Streep In filmul "The Devil wears Prada", si-a lansat colectia de rochii de seara pentru toamna -iarna 2009-2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii