Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Esarfe florale Christopher Kane

Sambata, 19 Mai 2012
Esarfe florale Christopher Kane Daca exista un accesoriu la care renuntam cu greu in orice sezon, acesta este esarfa.

Nu conteaza cat de multe esarfe florale sau in culori vibrante am acumulat de-a lungul anilor, cand gasim la cumparaturi o esarfa noua, care ne atrage atentia, uitam de restul.








Niciodata nu poti sa ai prea multe esarfe, iar aceste esarfe florale Christopher Kane sunt o achizitie necesara.

Esarfe florale Christopher Kane

Disponibile in cinci modele diferite, in combinatii de nuante roz cu gri, alb si negru, cu nuante de albatru deschis pe toate, fiecare dintre acestea au un imprimeu floral, care este perfect pentru a le asorta cu hainele pe care le aveti in garderoba pentru acest sezon.

Un accesoriu modern pe timp de zi si unul util in serile racoroase de vara, aceste esarfe florale sunt o achizitie bine meritata.

Autor: Adriana Trifa

Te-ar putea interesa:
  • Imprimeurile florale

    In acest sezon, moda este in floare. Podiumurile de moda au inflorit si au fost impanzite cu ghirlande de flori colorate. Incanta-ti privirea cu buchetele de flori pe care designeri precum Erdem, D&G sau Chanel ti le propun prin colectiile lor.

  • Aranjamente florale de nunta

    Pentru fiecare nunta, florile joaca un rol extrem de important. Florile aduc prospetime si o noua dimensiune decorului de nunta. In functie de destinatia pe care o vor avea in alcatuirea ambientului ideal pentru nunta, aranjamentele florale trebuie alese cu grija!

  • Accesorii pentru par: Banderole florale

    Pregatiti-va pentru o petrecere florala, pentru ca banderolele cu aplicatii florale sunt in trend. Acum cateva luni Katy Perry si Vanessa Hudgens au fost primele vedete care au aparut cu astfel de accesorii de par la evenimentele mondene. Recent, vedete precum Keira Knightley, Kirsten Dunst si Ashlee Simpson au fost vazute purtand astfel de banderole florale la evenimentele la care au participat.

  • 5 Vedete cu Esarfe colorate

    Pe langa esarfele care ne feresc de vantul de afara, mai sunt si acele esarfe colorate din materiale vaporoase care sunt numai perfecte pentru vremea calduroasa. Vedete ca Heidi Klum, Alessandra Ambrosio sau Katie Holmes si-au asortat tinutele cu astfel de esarfe colorate.Daca aveti nevoie de inspiratie pentru a asorta esarfele colorate la tinutele voastre din acesta vara, aruncati o privire la look-urile adoptate de vedete.

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii