Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Targul Ghidul Miresei, 25-27 mai 2012, Cupola Romexpo

Miercuri, 23 Mai 2012
Targul Ghidul Miresei, 25-27 mai 2012, Cupola Romexpo150 de firme cu oferte speciale si 100 dintre cele mai populare colectii de rochii de mireasa va asteapta la Bucuresti, intre 25 si 27 Mai 2012, in Cupola Romexpo, oferindu-va sansa organizarii unui eveniment perfect!

In premiera, deschiderea acestui targ de nunti si introducerea in atmosfera de basm a nuntii se va realiza in cadrul unei expozitii separate ce va avea loc joi, 24 Mai 2012, in intervalul orar 12.00 – 18.00, in complexul Aristocrat Events Hall si unde intrarea este libera. Aici se pot admira cele mai populare tinute de nunta, tinute care vor putea fi probate si cumparate in urmatoarele zile in cadrul targului din Cupola Romexpo.

Targul Ghidul Miresei, 25-27 mai 2012, Cupola Romexpo

Momente inedite, mini-spectacole cu Vasile Calofir, actorul cu 1000 de fete, lansarea oficiala a albumului trupei Quality Band, demonstratiile de machiaj si coafura pentru nunta, sunt doar cateva dintre atractiile cu care targul Ghidul Miresei isi asteapta vizitatorii.

Bilete: la intrarea in pavilionul expozitional
Mai multe informatii si detalii

Parteneri TGM Mai 2012: Europa FM, 121.ro, Garbo, Kudika, Eva.ro, Karena, Divahair, Spuneda, Mayra, Stilfeminin, Nunta Bucuresti.ro, Expo Info, Bucuresteni.ro, CasaNuntilor.ro, Bon Café, Nunta tv, Oferte Speciale. 2 Lei din fiecare bilet vor fi donati Fundatiei Mereu Aproape pentru a aduce bucurie si speranta unor copii cu probleme.

Te-ar putea interesa:
  • Targul ghidul Miresei, februarie 2012

    In perioada 24- 26 februarie 2012 revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza cea de-a 5 –a editie a targului Ghidul Miresei - CEL MAI MARE TARG DE NUNTI organizat vreodata in Romania. Targul se va desfasura pentru prima oara in Pavilionul CENTRAL din Centrul Expozitional Romexpo, pe o suprafata de peste 10.000mp unde vor expune peste 200 de firme din domeniul nuntilor, in intrecerea de a oferi viitorilor miri cele mai bune servicii si produse. Vizitatorii vor avea ocazia de a admira in premiera concerte, parade, demonstratii live si multe alte surpize pregatite de organizatori.

  • Targul Ghidul Miresei

    Va invitam la CEL MAI MARE TARG DE NUNTI din istoria Romaniei, pentru prima oara in Pavilionul CENTRAL Romexpo. Evenimentul se va desfasura pe o suprafata de peste 10.000mp, in Pavilionul Central - Romexpo in perioada 24-26 februarie 2012. Peste 200 de firme din domeniul nuntilor se vor intrece in a oferi viitorilor miri cele mai bune servicii si produse.

  • Reduceri de pana la 80% la Targul Ghidul Miresei

    In perioada 28 – 30 septembrie 2012, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei.Editia de toamna va prezenta un concept care in alte tari provoaca isterie in randul mireselor -  rochii de mireasa cu pana la 80% reducere.

  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei

    Targul Ghidul MireseiIntre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie.
    Organizatorii au pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere, rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta, bijuterii si accesorii.

  • Machiajul miresei - impecabil si delicat

    Ai asteptat o viata sa fii mireasa, ti-ai imaginat cum ar fi, si momentul tocmai se apropie? Te bucuri si te apuca o neliniste...Ai emotii pentru cum vei arata..Alaturi de o rochie superba si machiajul este cel care te va scoate din anonimat, si trebuie sa fie realizat impecabil, fie de un profesionist sau chiar de tine!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii