Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 Vedete cu Ruj rosu

Miercuri, 23 Mai 2012
 5 Vedete cu Ruj rosuCu toate stim ca un ruj rosu ne schimba complet look-ul, asa ca am decis sa aruncam o privire la efectul pe care acesta l-a avut asupra look-ului unor vedete ca Miley Cirus sau Jessica Alba si sa ne inspiram pentru urmatoarea iesire in oras.

Miley Cirus


Un ruj rosu mat, combinat cu o pereche de gene false si o coafura sofisticata in stil vintage, schimba look-ul de adolescenta al artistei intr-unul de femeie.

Daca vreti sa reziste culoarea intreaga noapte, colorati buzele inainte cu un creion de buze in aceasi nuanta ca si rujul.

 5 Vedete cu Ruj rosu

Jessica Alba


Buzele si obrajii intr-o nuanta de roz lucios ii dau vedetei un aer dragut, dar previzibil. Un ruj rosu intens si farduri in nuante neutre o transforma pe Jessica intr-o fashionista feroce.

Nuantele mai calde de rosu sunt potrivite pentru brunetele care au un ten masliniu.
 
 5 Vedete cu Ruj rosu

Camilla Belle


Actrita trece de la un machiaj simplu si natural la unul indraznet, cu ajutorul unui ruj intr-o nuanta de rosu aprins care se potriveste perfect cu tenul ei masliniu.

Daca nu sunteti pregatite inca sa folositi un ruj rosu aprins, puteti opta pentru o nuanta mai deschisa de rosu sub forma unui luciu de buze.

 5 Vedete cu Ruj rosu

Zoe Saldana


Actrita poarta in majoritatea timpului un luciu de buze intr-o culoare cat mai naturala, dar pentru majoritatea aparitiilor pe covorul rosu, ea opteaza pentru un machiaj mai intens cu ruj rosu si tus negru pentru evidentierea ochilor.

 5 Vedete cu Ruj rosu

Leighton Meester


Leighton Meester trece fara nici un efort de la un look chic la unul rafinat si rujul acesta rosu intens sigur a avut un efect major. Pentru a obtine acelasi efect pentru buzele voastre aplicati rujul cu ajutorul unei pensule pentru buze si nu fiti retinute.

 5 Vedete cu Ruj rosu

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

    In acest sezon am vazut din abundenta manichiuri in nuante vibrante: culori fluorescente sau manichiura in albastru de Caraibe. Desi aceste culori indraznete sunt la mare cautare, rosul clasic inca isi pastreaza locul in topul preferintelor, mai ales cand este combinat cu un ruj rosu, in aceasi nuanta.

  • Vedete sexy pe covorul rosu al Premiilor Grammy

    Frumoasele industriei muzicale alaturi de numeroase alte vedete si-au etalat cele mai sexy tinute pe covorul rosu al Premiilor Grammy aseara in Los Angeles.Julianne Hough a pozat intr-o rochie fara bretele Kaufman Franco, iar Alicia Keys a ales o rochie simpla, neagra si a defilat la bratul sotului ei Swizz Beatz.

  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

  • Rosu si negru

    Nu, nu vorbim despre romanul lui Stendhal, ci despre una dintre cele mai seducatoare combinatii de culori. Rosu si negru simbolizeaza energia, vitalitatea, senzualitatea si sexualitatea, eleganta, rafinamentul si pasiunea. Iar pentru ca aceste lucruri sunt pe deplin dorite de orice femeie, nici actritele nu fac exceptie. In acest an, decernarea premiilor Oscar a adus in centrul atentiei unele dintre cele mai frumoase creatii bazate pe cele doua culori si pe reusita imbinare dintre acestea.

  • Gips pe covorul rosu

    Vedetele, divele, starurile sunt si ele fiinte umane. Iar acest fapt e dovedit de momentele lor de slabiciune pe care orice om le are. De exemplu, chiar si vedetele au mana sau piciorul in gips. Cu toate acestea, cand e vorba de evenimente importante, vedetele defileaza pe covorul rosu, asa bandajate cum sunt.La urma urmei, moda se poate imbina cu orice, nu-i asa?

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii