Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

4 Vedete cu Manichiura asortata

Miercuri, 23 Mai 2012
4 Vedete cu Manichiura asortataChiar daca nu este un must in acest sezon sa purtati manichiura asortata cu tinuta voastra, unele vedete inca tin la acest detaliu.

Haideti sa ne inspiram de la Beyonce sau Ciara, atata din manichiurile acestora cat si din tinutele cu care le-au asortat.








Shannon Elizabeth, actrita din filmul “American reunion” a gasit oja perfecta intr-o nuanta de mov, care sa se asorteze cu rochia ei de dantela la premiera filmului la Hollywood din 19 aprilie.

4 Vedete cu Manichiura asortata

Beyonce
, inspirata fiind de numele fetitei ei cu Jay-z , Blue Ivy, si-a asortat rochia intr-o nuanta de albatru marin, cu o manichiura intr-o culoare albastru roial, la o iesire prin New York.

4 Vedete cu Manichiura asortata

Ciara, cantareata de muzica R&B si-a aratat manichiura intr-o nuanta de negru cu aplicatii, cand a transmis niste pupici fotografilor la deschiderea magazinului Valentino Flagship in Beverly Hills.

4 Vedete cu Manichiura asortata

Reese Witherspoon la decernarea premiilor Globul de Aur, a avut multe motive sa zambeasca mai ales ca a ajuns cu aceasta tinuta pe multe liste de “asa da”, remarcandu-se prin rochia ei intr-o nuanta deosebita de rosu cu care si-a asortat si manichiura.

4 Vedete cu Manichiura asortata

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

    In acest sezon am vazut din abundenta manichiuri in nuante vibrante: culori fluorescente sau manichiura in albastru de Caraibe. Desi aceste culori indraznete sunt la mare cautare, rosul clasic inca isi pastreaza locul in topul preferintelor, mai ales cand este combinat cu un ruj rosu, in aceasi nuanta.

  • 6 Perechi de Sandale colorate si Pedichiura asortata

    Cel mai bun lucru pentru ca picioarele voastre sa arate perfect, in afara de o pedichiura perfecta, este sa incaltati o pereche de sandale pe masura.Desi multe dintre voi se pregatesc pentru sezonul de toamna, inca mai avem vremea necesara sa purtam sandale care mai de care mai interesante, mai ales ca acum avem ca avantaj reducerile de sezon.In aceasta idee am gasit pentru voi cateva sugestii de sandale colorate care sa va evidentieze pedichiura si care in combinatie cu o culoare interesanta de oja sa creeze un efect de wow!

  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

  • Manichiura in ton cu vremea

    Noile lacuri de unghii Orly Shade Shifter Gel FX ne-au atras atentia datoritata calitatii foarte bune dar si datorita acestei noi particularitati pe care o au. Nu stiti inca despre ce este vorba? Ei bine, noua formula a lacului cu gel reactioneaza la variatiile de temperatura si isi schimba culoarea, de la tonuri deschise la foarte inchise. Daca iti doresti ceva cu totul deosebit pentru mainile tale, aceasta este clar schimbarea de care ai nevoie. Unde mai pui ca datorita gelului, acest lac de unghii rezista pana la trei saptamani?

  • 12 Modele de Manichiura in Trend

    Vestea cea buna anul acesta in materie de manichiura este ca au revenit in trend culorile nud.Dupa un exces de culori fluorescente si culori ciudate, accentul cade in acest sezon pe culori dragute, nuante purtabile si cremoase de bej.Asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de culori vii in aceasta primavara, dar sunt mai populare culorile de rosu clasic, culorile pastel, nuante moi de galben in combinatie cu diferite umbre inchise sau manichiura cu aplicatii metalice.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii