Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta Zilei, cu Taylor Swift

Vineri, 25 Mai 2012
Tinuta Zilei, cu Taylor SwiftTaylor Swift este cea care ne aduce astazi tinuta zilei, intr-o maniera fresh, tinereasca, numai buna de vara!

Tinuta in sine este simpla si deloc dificil de obtinut.

Pentru un look chic in stilul lui Taylor, ai nevoie de o camasa alba, pantaloni scurti galben mustar, balerini si o geanta de umar tip postas.




Ca si un pont, iti pot sugera sa stilizezi camasa suflecandu-i manecile pentru un efect cool, in ton cu sezonul cald.

Tinuta Zilei, cu Taylor Swift

Incearca si tu tinuta zilei si adapteaz-o stilului tau personal pentru un look lejer, confortabil si sexy in acelasi timp in aceasta vara!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Taylor Swift

    Taylor Swift a fost recent fotografiata in timp ce facea cumparaturi pe strazile din New York. Tinuta ei mi-a atras atentia, fiind foarte feminina si avand detalii colorate, tineresti.

  • Tinuta zilei, Taylor Momsen

    Poate ca lui Taylor Momsen ii lipsesc cateva calitati referitoare la disciplina si seriozitate, insa tinuta zilei ne demonstreaza faptul ca bunul gust in materie de vestimentatie il are cu siguranta!

  • Taylor Swift - intre eleganta si vintage

    Cantareata country Taylor Swift nu se teme sa abordeze un stil vestimentar propriu, chiar daca abia a debutat pe covorul rosu.

  • Blake Lively vs Taylor Swift in rochie turquoise Tibi

    Amandoua divele sunt blonde, in voga, se bucura de un succes nebun si sunt vazute ca it girls. Pe langa aceste asemanari, cele doua vedete au apelat la aceeasi rochie, semnata Tibi.

  • Tinutele saptamanii cu Taylor Swift, Minka Kelly si alte vedete

    Sfarsitul de saptamana ne bate la usa si ne aduce si tinutele saptamanii, pentru a nu ramane fara surse de inspiratie... De data aceasta am vrut sa fac o selectie tematica si am ales culoarea rosie ca fiind un must in aceasta perioada. Nu din cauza faptului ca se apropie Valentine's Day, ci mai degraba datorita semnificatiei sale. Pasiune, putere, dragoste si intensitate.

Mesaje (1) »
...
scris de Alinush89, May 25, 2012

Intradevar, tinuta simpla si de vara, eu totusi i-as da mai multa culoare, cum ar fi un top alb dar mai jucaus, ceva de genul asta: http://www.welovecouture.ro/arina-varga/imbracaminte/topuri/camasi/camasa-cu-buline (ma refer strict la culori, ca croiala nu imi place). eu asa stiu, vara se poarta vaporos si colorat, fie print pe material, fie pictat manul.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii