Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Banderole in Trend pentru 2012

Joi, 31 Mai 2012
Banderole in Trend pentru 2012Serialul Gossip Girl a adus din nou banderolele in trend, si vazandu-le purtate de fiecare adolescenta din America, ne-a facut sa le mai purtam si noi din cand in cand.

Dar, vedete precum Michelle Williams, Alexa Chung si Charlize Theron le poarta chiar si pe covrul rosu intr-un mod inovativ si irezistibil.

Haideti sa ne inspiram de la ele pentru evenimentele din aceasta vara.


Daca aveti parul scurt, cu banderola potrivita puteti sa il faceti sa arate minunat. Alegeti una dintre acele banderole subtiri si simple ca si Michelle Williams si Evan Rachel Woods. Banderolele cu aplicatii florale sau fundinte pot fi prea mult pentru o tunsoare ca aceasta.

Banderole in Trend pentru 2012

Faceti rost de o banda din material in ce culoare doriti voi, infasurati-o in jurul capului de doua ori si legati-o la spate. Faceti o fundita pe care apoi sa o rotiti pana ajunge pe o parte si veti obtine acest look adorabil ca si Zooey Deschanel si Jessica Capshaw.

Image

O cordeluta subtire da un accent sofisticat intregii coafuri. Urmati exemplul actritelor Ginnifer Goodwin si Busy Phillips si optati pentru o culoare neutra ca auriul, culoarea fildesului sau argintiul si asigurati-va ca sunt destul de stranse in jurul parului.

Banderole in Trend pentru 2012

Cocurile joase si parul prins jos cu agrafe poate deveni cateodata dezordonat, asa ca o benderoala este o metoda buna pnetru a stapani firele rebele si pentru a da stabilitate coafurii. Pentru mai mult efect puteti alege o banderola stralucitoare putin mai lata, asemenea lui Charlize Theron, sau intr-o culoare mai inchisa precum cea a lui Elizabeth Banks si pozitionati-o sub coc. Puteti sa o fixati cu cateva agrafe simple chiar sub coc.

Banderole in Trend pentru 2012

Daca optati pentru o banderola impunatoare asemenea lui Jamie King incercati sa va pastrati look-ul cat mai simplu, evitati culorile stridente, uitati de cercei sau coliere si nu aveti cum sa gresiti.

Banderole in Trend pentru 2012

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Accesorii pentru par: Banderole florale

    Pregatiti-va pentru o petrecere florala, pentru ca banderolele cu aplicatii florale sunt in trend. Acum cateva luni Katy Perry si Vanessa Hudgens au fost primele vedete care au aparut cu astfel de accesorii de par la evenimentele mondene. Recent, vedete precum Keira Knightley, Kirsten Dunst si Ashlee Simpson au fost vazute purtand astfel de banderole florale la evenimentele la care au participat.

  • Trend toamna-iarna 2011/2012: pielea

    Pielea, la fel ca si blana, reprezinta textura folosita la confectionarea hainelor, incaltamintei si accesoriilor, ideala de purtat in sezonul rece. In sezonul toamna-iarna 2011/2012, se pot observa atat pielea cat si blana care fac parte automat din tendintele acestui sezon.

  • Trend toamna-iarna 2011/2012: reinventarea crosetajului

    Piesele vestimentare crosetate vor fi in mare voga in sezonul care urmeaza. In cazul in care esti o mare amatoare de moda si iti place sa fii la curent cu ultimele tendinte si sa le urmezi, scotoceste prin dulapul bunicii si scoate la lumina articolele vestimentare crosetate pe care le gasesti.

  • 5 Piese in Trend pentru Primavara

    Sezonul cald parca necesita mai multa inspiratie in ceea ce priveste tinutele si accesoriile pe care le vom purta, din cauza unei game largi de produse si a multitudinii de culori in care sunt acestea disponibile.Asa ca ne-am gandit sa va sugeram cateva piese in trend si accesorii pentru primavara aceasta.

  • Ce trebuie sa porti pentru a fi in trend

    In fiecare sezon, designerii ne propun noi trenduri. Desi colectiile lor sunt unice, anumite piese vestimentare, linii ale croiului sau materiale apar in toate colectiile, venind ca un val proaspat peste tot ceea ce s-a purtat pana atunci.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii